Milyen pozitívumok vannak Észak-Koreával kapcsolatban?
Semmi jó és szép nincs benne.
Én most innen a gyakoriból fogok kiindilni.
Volt kérdés ahol valaki ilyen választ adott "más szempontból viszont a világ utolsó normális hagyományos országa" tehát kB amiatt jó neki hogy nem tört be oda a modern világ nagyrésze. Szegény sztem Bhutánnal tévesztette össze véletlenül.
Vagy van itt egy felhasználó, akit onnan lehet felismerni, hogy a kommentjei végére odairja hogy K.N. Ő állítólag ott él mert tetszik neki a rendszer. Tehát kB kommunista és emiatt az szerinte jó hely.
A harmadik kategória az elvakult konteósok akik szerint az utolsó országok közé tartozik ahol nincs jelen a Rothschild háttérhatalom. Kb ezek vannak.
Közbiztonság biztos nagyon jó, gondolj bele, nincsenek rablások mert nincs mit ellopni.
Szintén a fényszennyezettség hiánya miatt vidéken látszódik a tejút éjszaka.
Van egy Észak-koreából elmenekült youtuber aki azt mondta hogy az emberek nem magányosak mert mindenki ismer mindenkit és sokat beszélgetnek.Saját megfogalmazása szerint"Azt is tudtam hány evőpálcikája van a szomszédnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!