Nagy általánosságban kik utaznak ilyen nagyon szegény ázsiai országokba?
Pl indiába, pakisztánba, ahol csak a nyomor van (vagy hasonló szintű országokban a világon bárhol)?
Illetve miért?
Utolso, en a negy kategoriad mozul az 1,2 es 4-be tartozom szoval szerintem nkabb ket kategoria van a turista aki lazulni megy es az utazo aki minden masert csak lazulasert nem.
Pakisztan meg kell vedenem mert tevedsz, Pakisztan kulturaja az egyiptomi kulturaval vetekszik az osi Indus volgyi civilizacio Mohenjodaro vagy Harappa, Taxila, Mughal orokseg. Vallasok is valtozatosak pl a pogany Kalash emberek, a Szufik stb. De nyilvan a meretbol adodoan tobb minden van Indiaban mert itt a meret szamit.
Persze, hogy mozdulnak, nyilván van átjárás ezek között, és mondom, hogy senki ne vegye kőbe vésettnek. Én személy szerint leginkább a kettesbe sorolnám magam, de beletartozok az egyesbe és a hármasba is.
Hát jó, én még nem jártam Pakisztánban, de Indiában mint ahogy írtad, a méretéből adódóan több dolog van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!