300. 000 Ft-ból ki lehet utazni Thaiföldre?
Ami ebbe benne van: a repülőjegy, az útlevél, a vízum (tudom, most még ingyenes, de amikor mennék már nem lesz az), a vízum hosszabbítása (ha jól tudom a 30 napos turista vízumot meg lehet hosszabbítatni 90 napra ?), meg ami még kell.
Ami ebben nincs benne: szállás, kaja, visszaút, ilyesmik...
Szóval szerintetek ez így kijönne 300.000ből?
Ennyiből a repjegy se nagyon jön ki, csak ha kikapsz valami nagyon akciósat, ami valaki lemondott, esetleg ha 1 évre előre fizeted be.
Az útlevél azt hiszem 15.000 forint, a vízum talán 5 vagy 8 ezer (amúgy ha jól dereng 60 napos).
Igazából ha nem jövő héten akartok indulni és jól utánajártok akkor összejöhet nagyon szűken 300.000 / fő-ből a kijutás, de csak Bangkokig! Ott meg semmit se lehet csinálni egy városnézésen kívül.
Hne jönne már ki 300-ból ...
OMG ...
Én is nemsokára utazom !
120e körül van a legolcsóbb repjegy a többi (tehát útlevél, vízum,ilyesmi) már csak néhány ezres...
A kaja meg a szállás se drága Thaiföldön...
Ha a visszautat is számolod az nyílván még 120e minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!