Mit kell tudnom Indonéziáról, ha ki szeretnék utazni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
írj privit a kérdésfeltevőnek, félig indonéz lány.
hátha tud értékes információkkal szolgálni.
Köszi az információt! Elsősorban tájfotózás miatt szeretnék kimenni, ez persze nem jelenti azt, hogy kizárólag csak tájat fényképeznék. Sőt, ha ilyen helyre megyek, egyértelműen szakítanék időt arra, hogy meglátogassak néhány várost, és a helyi lakosokról is készítenék képeket, habár nem tudom, mennyire nyitottak az ilyen felé (csak azért, mert találkoztam már olyan emberekkel, akik nem voltak túlzottan oda, mikor fényképeztem őket). Szóval próbálom az ilyen helyzeteket kerülni, ha látom, hogy valakinek nem tetszik hogy fényképezem, akkor hagyom is.
Most így jobban átgondolva lehet hogy érdemes lenne halasztani még ezt az utat, és az egyik nyáron hosszabb időre kimenni. Diego Garciáról hallottam már, és tudom, hogy nagyon szép, viszont -ahogy írtad- kissé körülményes kijutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!