Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Thaiföld Phuket, illetve Phi...

Thaiföld Phuket, illetve Phi Phi sziget látnivalói/élmények? Mik tetszettek a legjobban? Phi Phi sziget melyik részére érdemes menni?

Figyelt kérdés

#Ázsia #Thaiföld #Phi Phi szigetek
2020. nov. 8. 02:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Phuket felejtős. Az egész azért lett felkapott, mert olcsóbb mint Pattaya. Ahogy az egyik kommentelő is utalt rá Phuketre szexturistáskodni járnak. Ez mivel jár? Azzal, hogy sokszor akkor is rád nyomulnak a prostik, ha te nem is miattuk mennél. Simán elkezdenek berángatni a helyeikre, hogy lenyúljanak pénzzel.

5:

Jaj, ti kis naivak. Aranyos, hogy azt hiszitek az olyan közegbe csak a nemi betegségek ellen kell védekeznetek. Kb. akkor letettek volna tényleges biztonságban, hogyha teljes vegyipari védőfelszerelésben dugjátok a pasikat, annyi sz*r betegség, fertőzés, stb. van már a testükben az ilyeneknek.

2020. nov. 21. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség, hogy Phuketre csak a szexturizmus miatt járnak. Ha egy kicsit is megnézed, van itt mit bőven megnézni mind kulturális, mind természeti szempontból. Például Phuket town koloniális óvárosa, a Wat chalong templom, szép tengerpartok, a Jeims Bond sziget környéke, botanikus kert, meg persze az éjszakai élet és egyéb programlehetőségek( delfinárium, szörfözés stb.) . Szóval van itt minden, ami egy thai nyaraláshoz kell.
2021. márc. 17. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindez nem nagy területen. Szóval én tudom javasolni a szigetet
2021. márc. 17. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!