Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Tī bevállalnátok egy két-három...

Tī bevállalnátok egy két-három hónapos utazást autóval, ahol a cél Dubai?

Figyelt kérdés

Tervezem 3-4 éven belül megcsinálni. Irán-Emírségek-Omán autóval.

Elvileg Indiába is el lehet jutni szárazföldön.

Hol sátorral, hol szállással, vinnék mindent ami kell. Oda-vissza 20-30.000 kilométer lenne 2-3 hónap alatt. Irán a lényeg, csak akkor már egy kalap alá venném.

Jár autós komp Dubaiba. 200-300$ azt hiszem egy irányba.

Ti bevállalnátok egy ilyet? Mi a véleményetek?

2020. okt. 10. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Imádok utazni, de ezt nem vállalnám be. Repülnék odáig, aztán legfeljebb ott bérelnék autót ha szükséges. Sátor nálam szoba sem jöhetne, úgy vagyok vele hogy ha az utazás során komfortban rosszabb körülmények közé kerülök mint itthon, akkor el sem indulok. Lehet hogy a koromból következik, de van egy komfortszint ami alá én már nem adom, én akkor tudom igazán élvezni az utat ha egy alapvető kényelem megvan.
2020. okt. 10. 11:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, mondjuk én fiatal vagyok és nagyon szeretek sátorozni:)
2020. okt. 10. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Max valami lakóautóval, egy kis személyautóval tuti nem.
2020. okt. 10. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó társasággal kaland lenne, megfelelő előkészület és felkészültség mellett kipróbálnám!

Egyedül nem, de ez személyiségből fakad, biztosan van olyan, aki szeret egyedül kalandozni.

2020. okt. 10. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dubait abszolút kihagynám a listáról, mert semmilyen szinten nem vonz, viszont szívesen bejárnám ilyen formában Ománt és Iránt.
2020. okt. 10. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Siman kivitelezheto, Iranban mindenki satrazik mindenhoo, ott elvezni fogod.Ok nem olyananok mint a birka magyarok akik csak a tokuket tudjak aztatni a wellnesben.
2020. okt. 10. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
Bárhová, de oda nem. Rossz véleménnyel vagyok az uae-ről!
2020. okt. 13. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!