Dubai vagy Tel Aviv? Ti melyik helyen élnétek inkább és miért?
Figyelt kérdés
Ha csak a kettő között lehetne választani...2020. szept. 24. 13:23
1/16 anonim válasza:
Tel Aviv. Még mindig szívesebben élnék zsidók mint arabok között. Igen, előítéletes vagyok.
2/16 anonim válasza:
Én Dubaiban szeretnék egy állást megpályázni a jövőben, viszont ha csak kikötöznék, hogy a nulláról indulva keressek állást, akkor Tel-Avivot mondanám. Nagyon durván meleg van, de azért mégsem sivatagi az éghajlat, és egy baromi liberális, pezsgő, élhető város.
4/16 anonim válasza:
Külföldiként Tel-Aviv, helyiként Dubai.
5/16 anonim válasza:
Ha ez a ketto van inkabb nem elnek.
6/16 anonim válasza:
Nalam is az opcio az, hogy egyik se. Sziberiaban egy szep kis falu akkor.
Amugy latastol-vakulasig dolgozni es barokban expatokkal iszogatni Dubai, de kulonben herotom lenne egy mesterseges vilagtol, amit egy valag penzert huztak fel a sivatagban.
7/16 anonim válasza:
Dubaiban, béke van, nincs állandó háborús fenyegetettség, sorkatonaság. Másrészt jártam már a térségben, nagyon kényelmes egy fehérembernek. A feneked is kínálják, bepakolnak helyetted a kasszánál, a wc-s néni/bácsi törölközővel törli a kezed, ha megmostad a kezed. Az ottani fapados járat, európai szemmel sima járat.
8/16 anonim válasza:
"A feneked is kínálják"
Na ez is egy nyomós ok amiért nem megyek az arabok közé!
Az enyémet ne kínálják fel senkinek.
Maradok a nőknél.
10/16 anonim válasza:
Autokorrekt?!
Inkább freudi elszólás az arab utad után...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!