Dubai vagy Tel Aviv? Ti melyik helyen élnétek inkább és miért?
Figyelt kérdés
Ha csak a kettő között lehetne választani...2020. szept. 24. 13:23
11/16 anonim válasza:
Voltál már egyáltalán arab országokban? Ha nem, akkor irreleváns a véleményed.
12/16 anonim válasza:
Valami három hónapos gusztustalanul túlfizetett projektalapú melóra Dubaj, letelepedésre Tel-Aviv, nem is kérdés. Dubaj inkább vurstli, mint igazi város, egy darabig el lehet bohóckodni, meg nagy előnye az elképesztően jó légiközlekedése, de amúgy kéne a francnak, főleg az 52 fokos júliusok.
13/16 anonim válasza:
Tel Aviv semmiképp, nem kedvelem ezt a közeget, brutális lehet ott, és mindig ébernek kell lenni, hogy ne vágjanak át.
14/16 anonim válasza:
Melegként egyértelműen Tel-Aviv. Dubai hiába csili, vili hely, alapvetően mégis csak muszlim terület. Az már más kérdés, hogy a Dubai reptéren néztem a Grindr app-ot és rengeteg helyi is volt rajta.
15/16 anonim válasza:
Hivő keresztény vagyok, bejártam a Közel-Keletet. Ha már választanom kéne, akkor Jeruzsálem.
16/16 anonim válasza:
14-es, egy meleg légiutas-kísérő ismerősöm mondta, hogy Dubai kb egy meleg fellegvár (nyilván nem nyilvánosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!