Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Közel-Keleten voltál már?Melyi...

Közel-Keleten voltál már?Melyik országban?Milyen volt?

Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 23:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%
Hat sok europai orszagnal biztonsagosabbak, persze a meretukbol adodoan van ilyen resz es van olyan resz. Budapesten is van 8, 9 kerulet es van 11 kerulet ahogy van az orszagban pl Miskolc es van Szeged eg es fold. Altalanosan ertve biztonsagos orszagok olyanok szamara akik nem keresik a bajt. Nyomornegyedbe nem jarok mert nem elvezkedem masok nyomoran.
2020. jún. 29. 21:49
 22/29 A kérdező kommentje:

21-es én Magyarországon csak Szegeden és Győrben jártam azok nekem nagyon tetszettek de hallottam,hogy Miskolcon sok a c betűs :D

Európában mik azok az országok amik kifejezetten veszélyesek?

2020. jún. 29. 22:11
 23/29 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezt is csak "hallomásból" terjeszti mindenki, hogy Miskolcon sok a c betűs. Vannak városrészek, ahol van, de mindenhol van gettó, az egész egyébként nem vészes.
2020. jún. 30. 18:37
 24/29 anonim ***** válasza:

Argentina...komolyan? Hát én voltam úgy Buenos Airesben, hogy mentünk haza az étteremből és belefutottunk valami "karneválba" ahol beszívott félmeztelen jóemberek örjöngtek az utcán meg borogatták a kukákat.

A közel keleten Egyiptomban voltam meg Dubaiban, Egyiptom nekem nagyon bejött, egy nílusi hajóúton voltunk, nagyon tetszett. Dubai viszont szerintem nagyon gáz, főleg a repülőtere ami egy okádék.

2020. júl. 3. 09:09
 25/29 anonim ***** válasza:
Irakban és Iraqi Kurdisztánban voltam. A Kurdok rendkívűl jó emberek, nagyon szerettem ott lenni. Az utcán folyton kínálgattak ingyen kajával.
2020. aug. 24. 20:36
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Izrael és Jordánia, mindkettő szerelem❤️
2021. febr. 4. 22:32
 27/29 anonim ***** válasza:
52%
Kairo az biztos, hogy nem elmeny senkinek, aki valoban ott jart.
2021. febr. 5. 13:31
 28/29 anonim ***** válasza:
52%
Hát Kairo az egy szemétdomb, de kb az összes egyiptomi város az. Hurghaga volt még nagyon gáz, ha a parti útról bementem egy utcányit...
2021. febr. 5. 13:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Vonatkoztassatok már el attól, hogy sok embernek csak a kikent-kifent üdülőgettó jön be. Kairó eszméletlen egy hely, hihetetlen kulturális örökséggel, az ókori egyiptomi, a kopt, az iszlám kultúra külön-külön is létrehozott annyit, hogy érdemes legyen megnézni, itt meg egyszerre van jelen a három. Plusz annyira más, mint az itt, Európában megszokott városok, hogy fokozottan nyújtja az egzotikum-élményt. Mindez attól függetlenül is vonzó, hogy az utcák valóban zajosak és szemetesek. Hidd el, én se a zamaleki diplomatanegyed villáit engedhetem meg magamnak, szóval tudom, miről beszélsz, de utazásnak azt hívják, amikor ténylegesen meg akarsz ismerni egy kultúrát, nem azt, amikor döglesz a tengerparton és nem látsz helybélit a pincéren kívül. (Hurghada pl. teljes egészében gáz, nem csak a piszkosabb utcái.)
2021. febr. 6. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!