Közel-Keleten voltál már?Melyik országban?Milyen volt?
Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 23:49
11/29 A kérdező kommentje:
11-es ezek szerint nem igaz hogy életveszélyesek az ottani emberek?
2020. jún. 29. 15:00
12/29 anonim válasza:
Mitől lennének azok? Nyilván egy akkora városban, mint Kairó, vannak zűrösebb alakok is, de nappal, egy tömegközlekedési járaton mi baj lenne? Ez csak az itthoni propaganda, hogy az arabok fele ott robbantgat, a másik fele meg itt tervezi...
13/29 A kérdező kommentje:
12-es elhiszem csak utazási fórumokon általában az arab országokat oltják szét
2020. jún. 29. 17:55
14/29 A kérdező kommentje:
Latin-Amerikát meg istenítik
2020. jún. 29. 17:55
15/29 anonim válasza:
Hááát, azért Latin-Amerikában már rabolták ki ismerősömet, érdekes, hogy akinek a Közel-Kelettel baja van, annak velük nincs.
16/29 anonim válasza:
En Kairoban metroztam, buszoztam, gyalogoltam kilometereket hajnalban este az orszagban vonatoztam es nagyobb biztonsagban ereztem magam mint Budapesten. Egyszer volt egy kisebb problema mikkr a pancelosokat fotoztam es szoltak a katanok hogy ne.
17/29 A kérdező kommentje:
16-os az furcsa de köszi hogy írsz csak utazási fórumokon mindenhol Dél-Amerikát dícsérik,hogy nagyon biztonságos és a Közel-Keletet oltják le
2020. jún. 29. 19:22
18/29 anonim válasza:
Voltam Latin Amerikaban Mexiko, Guatemala Peru Bolivia Chioe es Argentina most keszulok Ecuadorba es Kolumbiaba. Kozel keleten voltam Egyiptomban es Iranban. Az osszes ezek kozul abszolut biztonsagos. Mindenhol tomegkozlekedtem. A kedven regiom azert Latin Amerika.
19/29 A kérdező kommentje:
18 ezek biztonságosabbak mint Európa?
2020. jún. 29. 21:31
20/29 A kérdező kommentje:
18 Argentínában rengeteg nyomornegyed van,azok se vészesek?
2020. jún. 29. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!