Ázsiában hova èrdemes menni? Akár nyaralás akár ott letelepedès szempontból?
Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 08:06
11/16 anonim válasza:
Mi naszuton voltunk hátizsákkal. Bangkokban szalltunk le a repulovel, onnan bejartuk thaifoldet eszakra, atmentunk laoszba, onnan keletre Vietnamba. Megneztuk " mind a ket fovarost" majd atmentunk kambodzsaba. Onnan pedig vissza bangkokba. A nagyvarosokat leszamitva barhol szivesen megtelepedtunk volna. Nyilvan nagyon más minden az itthonihoz képest. A kerdes az, hogy te mit keresel.
12/16 A kérdező kommentje:
Egy olyan helyet ahol elfogadják az idegeneket jól meglehet élni informatikai végzettségel el tudok helyezkedni és nem kell félnem akár az államtól akár a többi embertől
2020. jún. 15. 10:44
13/16 anonim válasza:
Akkor Szingapúrt neked találták ki.
14/16 anonim válasza:
Bármilyen nagy meglepetés Magyarországnál szegényebb kb a világonn lévő országok vagy 70 százaléka
Amúgy én Indonéziában éltem de Malajziába mennék utólag mivel sokkal jobb az infrastruktúra és könnyebb elhelyezkedni
De egyébként ilyenek tényleg fent vannak neten és kicsit hitelesebbek a nemzetközi adatok,átlagkeresetek,gdp/fő stb mint a gyakorin kérdezgetés
15/16 anonim válasza:
Szingapur, Indonézia,Irán, Dél korea, Kina, Japán.
Ázsiában nagyon sok a választék
16/16 anonim válasza:
Én nyaralás szempontjából Indonéziába, Thaiföldre, Vietnámba vagy Laoszba mennék.
Esetleg még Kínába (persze nem a járvány idején).
Letelepedés szempontjából nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!