Ti szívesen élnétek Thaiföldön?
Figyelt kérdés
Tegyüj fel, hogy dolgozni mentek ki és itthon kiadjátok a lakásotokat2020. ápr. 4. 22:12
1/10 anonim válasza:
Ha kimehetnek en itthon el si adnam a lakasom mert soha nem jonnek ebbe a putriba vissza.
Szoval igen.
2/10 anonim válasza:
A turistákkal jó fejek a thaiok, de azért nem az a nagyon befogadó nép, ha már ott is akarsz élni, lenézik eléggé a farangokat. Persze ettől még alapvetően szép hely, zseniális kajákkal, jó idővel (többnyire...) és gyönyörű lányokkal.
3/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék egyszer ott lakni
4/10 hun_74 válasza:
#1 Menjél is! Ilyen emberekre Magyarországnak nincs szüksége. Majd ott megtudod, hogy mi az igazi putri.
5/10 anonim válasza:
Az előző felhasználó szerintem nem hun hanem csak egy darab cigány.
6/10 hun_74 válasza:
#5 ös válaszoló
Te összekeversz magaddal, te vagy egy nagy k@csög cigány.
7/10 A kérdező kommentje:
Légyszíves a privát vitáitokat ne itt intezzetek!
Ide az irjon aki a kerdesre szeretne valaszolni :))
2020. ápr. 6. 22:01
8/10 anonim válasza:
Egyszer kipróbálnam, de nem feltétlen maradnék ott örökre. Inkább egy nyaralót vennék ott amit kiadnék ha nem vagyok ott.
Bocsi a szó ismétlésért.
9/10 anonim válasza:
Én szívtelenül, de élnék Thaiföldön.
10/10 anonim válasza:
Igen, egy darabig szívesen laknék ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!