Hová mennétek szívesen? Kettőt is lehet. Fülöp-szigetek, Malajzia, Vietnám, Thaiföld? A választottjaidban három hét alatt milyen árakra lehet számítani? Illetve választottjaidban mi olcsó, mi drága?
Nem az olvasható a kiírasban, hogy ki hova nem menne. :D
De ha már megemlítetted: a másik hárommal mi gondod (volt)?
Fülöp-szigetek
Azért mert gyönyörű, és van egy filippínó barátom, aki nagyon sokat mesélt róla, egyszer mindenképpen szeretnék elmenni.
Malajzia és a Fülöp-szigetek. Vietnám is érdekel, de igazából ínyenc vagyok és míg viszonylag autentikus vietnami kaját sok helyen lehet találni, malájt és filippínót nemigen. Eljutni jó eséllyel drágább a szigetekre, mint a masik kettőbe. Ottlét szempontjából nem számítok magas árakra egyik helyen sem.
Thaiföldöt csak azért zártam ki, mert már jàrtam ott - igaz, volna még ott is felfedeznivaló.
Jééézusom hatoska, neked valami KOMPLEXUSOD VAN??? :D
Humorosan fogalmaztam meg, amit írhattam volna durvábban is. Azt hittem egy smiley egyértelmű! :)
De ha ilyen durván bánsz (egy semmiség miatt) embertársaiddal (és igen, károdra tényleg nem azt kérdeztem, hogy ki hova miért nem menne - akár tetszik neked, akár nem, ez továbbra is így van), akkor én kérlek meg rá, hogy ne is írj többet.
Senki nem kíváncsi egy agresszorra. Na szevasz!
Négyes-ötös: na ilyen(!) válaszokra számítok továbbra is sok-sok embertől, hasonlóan teljesen normál hangnemben.
Nektek ment a zöld, de mások még bőven írjanak! :)
Problémám nekem is van a kérdéssel. Miből gondolja a kérdező, hogy ahová én szívesen mennék, az neki is jó.
Én maximum azt szoktam meghallgatni, hogy ki mit tartott érdekesnek, utána megnézem. Ha nekem is az, akkor folytatom.
De utat kizárólag a magam igényei szerint állítok össze, mégpedig úgy, hogy tájékozódom, hol mi van (ez mondjuk 1-2 óra, amikor képben van az ember, a részletek már jóval több időt igényelnek).
Az árak ennél sokkal rázósabb probléma. Gyakori, hogy ismerősökkel beszélve kiderül, hogy 70%-ból kihoztam másfélszer annyit. Ez ízlés, igény és szervezés kérdése. Na meg persze az, hogy képes legyen tájékozódni, és optimalizálni az ember.
Amúgy mindhárom ország megtekintésre érdemes és mindhárom másért. Nem szívesen csinálnék sorrendet, legfeljebb a meglátogatás idejében. Bár feltehetően az első kettőt összefognám, hármat csak azért nem, mert nem az én ízlésem. Szigetek között utazni vagy időigényes vagy drágább. Döntés kérdése, ki mit választ. Egyértelműen a közlekedés a fő költség. De persze bizonyára lesznek, akiknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!