Holnap coronavírus fertőzött helyre utaznék, most mondjam le, tényleg nagy a veszély?
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mit kellett a 19-es válaszon lehúzni 50 %-ra, mikor TÉNYEKet írtam :D
Akik lehúztak, megindokolhatnák...
Sanghai jan 28-án 66 megbetegedés 1 halott.
jan. 30.-i dátummal: 128 megbetegedés, 1 halott.
Tehát 3 nap alatt több, mint duplájára nőtt a megbetegedések száma :-(
Ja, én is belinkelem, ha valaki követni szeretné:
"Ugy tűnik a Kérdező elutazott, csak már nincs is internet hozzáférése a karantén miatt. Ti mit gondoltok túléli? :D"
Itt nem az a kérdés, hogy túléli-e, mert nyilván, csak lehet, hogy épp Ő lesz az, aki elsőnek behozza Magyarországra a vírust... hacsak valaki be nem előzi... :-(
Na pont az ilyen idiótáktól tartottam. Egész jól ellennénk itt, távol Ázsiától, de persze kell lennie valakinek aki nem akarja elbukni a pénzét, vagy nem akar lemondani a fancy utazásáról hogy aztán Insta Storyba kiposztolja.
Ember, még az üzleti utakat is lemondják. Országhatárokon zártak/zárnak le, repülőjáratokat tiltanak be. És mi az hogy csak két hétre mész és már jössz is vissza? Azt vágod hogyan terjed a vírus? Nem fogja azt mondani hogy “oké te csak két hétig vágyott akkor nem fertőzlek meg”. Elég egy másodperc is hogy elkapd, amíg tünetmentes vagy akkor is fertőzöl. Aztán HA visszaersz kedves kis országunk a szépen megfertőzöd a körülötted levőket és lehet lesz aki belehal. De persze ez megéri, mert legalább ehetted a kínai tésztádat Shanghaiban.
Én egyébként nem panikolok a vírus miatt, ha ideér ideér, de ez nagyon bosszant hogy ilyen idióta, énközpontú, önző emberek miatt kell másoknak szenvedni.
EGÉSZ Kína veszélyes. Nézd meg a térképet.
Na, a kérdező nyilván elutazott, mert "eltűnt", de most már komoly gondjai is akadnak majd az utazással - szerintem igencsak megbánja ezt az utazást:
"A közvetlen Sanghaj-Budapest járatot is felfüggesztette a Shanghai Airlines, a társaság Boeing 787-esei február 10. és március 31. között nem közlekednek az útvonalon - közölte a Budapest Airport.
A légitársaság a múlt héten már törölte a hsziani és csengtui megállóval, szintén Sanghaj és Budapest között közlekedő járatát március végéig. Szombaton a Hainan Airlines is közölte, hogy február 7-e és március 28-a között nem repül Csungking és Budapest között.
A törléssel így már csak az Air China hetente háromszor közlekedő Peking-Minszk-Budapest-Peking járata maradt, amellyel közvetlenül elérhető maradt Kína."
Forrás, még mielőtt valaki megvádolna, hogy "Mari nénitől" szereztem a híreket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!