Phuket vagy Koh phi phi?
Sziasztok!
Thaiföldre szeretnénk menni, viszont nem tudom pontosan hol lenne érdemes szállást keresni. patayáról sok negatívot olvastam. Ahogy phuketről is. Szerintetek jó ötlet lenne phi phi-n szállást keresni? A legtöbb időt érdemes ott eltölteni (kirándulni, tengerpartozni)?
Laktam Thaiföldön, dolgoztam ott. Egy dolgot tudok tanácsolni, ne menj olyan helyre, amiről olvasni lehet, olyan helyre menj, amit semmilyen fórum nem írt, nézd ki a térképről! Phuket borzasztó volt, pedig akkor már két hónapja éltem az országban. Kerüld a farangokat :) menj kisvárosokba, ahol még nem láttak európait.
Surat Tahni ban például semmi nincs. Oda menj! :) De ha mégis unod ott, hajóra szállsz és ott vagy Ko Phanganon, Koh tai meg van ott még egy sziget. Azok is full tirustásak, de talán még mindig jobb, mint Pataya vagy Phuket.
De ha mégis délre mész, szerintem nézz át Malayziába, északon van egy kiraj város, Pinang, vagy más néven George Town.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!