Ausztráliában szeretnék majd élni, állatorvosként. Nehéz kijutni?
Úgy hallottam,az sem mindegy,hogy melyik egyetemen végzek,és milyen eredménnyel.Úgy alapból nehéz kijutni?Nagyon szeretnék majd ott élni,persze az még soká lesz,de már most érdekel:)
14/L
Köszi a választ!
Sajnos én nem tudok kint élő rokonról:(Akkor mi a teendő?
meghivo csak turista visa eseteben kell. ill tanulo visa eseten kernek bizonyos osszeg felmutatasat. turista visa eseten retur jegyet fogadnak el.
ha allando lakosi visa-val akarsz jonni, mar pedig az a letelepedesi akkor igenis fugg a szakmatol, minden szakma be van sorolva. az iskola milyensege inkabb foiskola szempontjabol meghatarozo mert ott kritikus h mit fogadnak el bachelor degree-nek. alt 4 eves kurzust fogadnak el de egyes kiemelt iskolaknal a 3 eves kurzust is elfogadjak. egyetemnel ez nem erdekes. az eredmenyt a kutya nem nezi de szakdoli es allamvizsganak meg kell lennie.
bertok zoli honlapja jo, de o inkabb mernok es It szakemberek kivadorlasaban jartas. tapasztalatbol tudom a penzugyi szakterulethez nem ert. de a webite-ja jo olvasni foleg h te meg 14 eves vagy tehat megelotted a palya es az orientacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!