Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Hogyan telepedhetnék le...

Hogyan telepedhetnék le Ausztráliában?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta ez az álmom, nagyon szeretnék kint élni. Rokonaim nincsenek kint és pénzünk sincs sok, szóval ösztöndíj nélkül nem tudok ottani egyetemen tanulni. Természetesen nem akarok valakihez csakúgy hozzámenni érdekből. Akkor hogyan lehetséges ? Légyszi segítsetek, mert nagyon szeretném :)
2010. máj. 29. 14:47
 1/9 anonim válasza:
15%
egy telepessel
2010. máj. 31. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
ha olyat szakmát tanulsz ami ott "hiányszakmának" van minősítve meg van esélyed, hogy kijussál, de nézz körül googleba és mindenre találsz választ.
2010. jún. 24. 07:42
 3/9 anonim ***** válasza:

ha nincs megfelelo szakmad akkor sajnos csak ket modja van: 1. itt tanulsz es megszerzed de az eleg koltseges, vagy 2. hozzamesz vkihez.

sokan csinaljak h kijonnek egy angol kurzusra az nem olyan sok, majd itt beiratkoznak vmi mas suliba es persze guriznek mint allat h eloteremtsek az anyagiakat ehhez. akkor mar a hozza megyek vkihez konnyebb es jarhatobb ut.

2010. júl. 23. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
vagy protekció
2010. aug. 26. 23:27
 5/9 anonim válasza:
mik a hiányszakmák ausztáliában? erre énis kivancsi lennék
2010. aug. 28. 02:27
 6/9 anonim válasza:
az utolso vagyok am nekem is ugyane az álmom én elvennék szivesen akkarkit h ott maradhassuk kanadaban éltem sokáig ugy h a nyelv az nem lenne gond de ha hozzá mész vkihez vagy elveszel vkit azzal eggyut is kell élned mert vannak erre egy fajta emberek"rendörök"akik mindig jonnek elenorizni és meg nézik h érdek házaság e ha az akkor borton is lehet a vége
2010. aug. 28. 02:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja csak a baj az, hogy én joghallgató vagyok....ami nem éppen hiányszakma:S
2010. aug. 29. 19:05
 8/9 anonim válasza:

utolso vagyok

neked akkor jo ugyvéd leszel azok meg oda mennek ahova akkarnak :D:D

2010. szept. 1. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:

www.immi.gov.au website-jan megtalalhatoak a hianyszakmak, keress SOL listat. alapjaban veve az osszes ketkezi szakma mint komuves, viz-gaz szerelo etc hianyszakma. Konyvelo itt egyetemi vegzettseget ertek, es nem merlegkepes konyveloi tanfolyamot mert az igy onmagaban nem er semmit, mernok ugyszinten az, orvosok, noverek. de a lista egy jo par oldalas erdemes megnezni.

elvenni vkit, hozzamenni vkihez - csak ket evig kell az adott szemellyel egyutt elni addig az illetonek temporary visa-ja van. utana kell megkerni a PR visa-t, es utana az utak szet is valhatnak, de az is lehet h egymasba szeret a ket emberke....

2010. szept. 7. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!