Ki hogy találkozott ausztráliai kedvesével?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez magánügy és én nem is szeretnék mások magánéletében vájkálni, de aki elmondaná, hogy hogyan, milyen körülmények között ismerkedett meg ausztrál férjével/feleségével annak nagyon örülnék. Hiszen Ausztrália nagyon messze van, és nem mindennap jönnek-mennek errefelé ausztrálok. :)2010. máj. 27. 14:39
11/12 anonim válasza:
20:56..nem a lányon volt Balatonos póló..hanem a fiún aki meg kérdezte a lányt hogy milyen a víz..
12/12 Tamira63 válasza:
Otthon talalkoztam a ferjemmel, aki mar elotte elt Ausztraliaban. Akkoriban par evet otthon toltott. Nem kapcsolat teremtesi szandekkal jottunk ossze, de vegul is ugy alakult, hogy meg otthon osszehazasodtunk es utana kijottunk. 17 eve vagyunk hazasok es Sydneyben elunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!