Ki hogy találkozott ausztráliai kedvesével?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez magánügy és én nem is szeretnék mások magánéletében vájkálni, de aki elmondaná, hogy hogyan, milyen körülmények között ismerkedett meg ausztrál férjével/feleségével annak nagyon örülnék. Hiszen Ausztrália nagyon messze van, és nem mindennap jönnek-mennek errefelé ausztrálok. :)2010. máj. 27. 14:39
1/12 anonim válasza:
Így akarsz tippeket,hogy tudj magadnak is fogni valakit??
Szánalmas nagyon...
2/12 anonim válasza:
Miért pont ausztrál? Jellegtelenebb "nép" nem volt?
3/12 anonim válasza:
mi sem egyszerűbb ennél:
1. menj ki
2. nézz körül
3. házasodjál meg
4. mindenki boldog
4/12 anonim válasza:
Én egy luxushotelben:) Együtt ettünk(tud magyarul) azt mondta:
-Van egy csokifolt a szád szélén.
-mire én:hol?
-azt mondja:itt
és megcsókolt
5/12 A kérdező kommentje:
ez nagyon romantikus :D köszönöm, hogy elmondtad ....
2010. jún. 30. 13:52
6/12 anonim válasza:
Balatonos poló volt rajtam, s megkérdeztem a lányt az ausztrál tengerparton mikor kijött a vízből: Is the water cold?
mire így válaszolt: Kicsit melegebb a Balatonnál...
8/12 anonim válasza:
ez kamu. ki megy be a csendes óceánba balatonos trikóban, amikor a só nem tesz jót neki
9/12 anonim válasza:
Első válaszoló,szánalmas vagy.
Kérdező:Mivel angolul beszélnek,akár minden második turista is ausztrál lehet:)
10/12 anonim válasza:
Első válaszoló,te vagy szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!