Ki az, aki hátralévő életét egy kis Csendes-óceáni trópusi szigeten vagy atollon szeretné eltölteni?
Figyelt kérdés
Melyiken? Miért?2010. ápr. 24. 13:09
11/19 anonim válasza:
Egy időt eltöltenék ott, de egy egész életet biztosan nem.
12/19 anonim válasza:
Bármelyiknek szívesen élnék és kutatnám az ott élő állatvilágot.
13/19 anonim válasza:
Erről se sok magyar hallott szerintem.
De itt a kedvencem, ezt vésztervnek tartogatom, ha kitörne a harmadik világháború, vagy menekültté válnék valamiért, vagy örökre száműzetésbe akarnék vonulni:
Azért nem semmi, hogy a Bounty lázadóinak leszármazottai, plusz ott van a roncs is!:D
Mondjuk nem tudom, hogy oda mik az állampolgárság feltételei, gondolom a pihent agy az első helyen áll...:D
A Húsvét-szigetek se túl zsúfolt, amennyire én tudom.
Egyébként azért nem vonulnék vissza egész életemre, ahhoz valami drasztikus dolog kellene, hogy történjen, de azért kipróbálnám pár hónapig. Beletanulnék az ottani dolgokba:D
14/19 A kérdező kommentje:
erről a Pitcairn-szigetről én is hallottam már, de nem hittem volna, hogy valóban létezik... hát rosszul hittem :D
2010. aug. 21. 11:55
15/19 anonim válasza:
én bennelennék. jó lehet az. nemjön annyi számla ( jobb esetbe.) és hát buli lenne :D
16/19 anonim válasza:
Én igen, maldív szigetek például:D
17/19 anonim válasza:
Hat en nagyon gondolkodom rola, h lepattanok vmi Isten hata mögötti helyre...
18/19 anonim válasza:
Ez a Pitcairn sziget ez nagyon bejön. Azt hiszem el tudom kepzelni, hogy egy evre elmegyek, es utana meglatom. ha bejön akkor maradnek egy eletre... es sanszos, h bejönne :)
19/19 anonim válasza:
én biztos elmennék. nem kell más csak egy wilson nevű röplabda xd.Amúgy tényleg egy macsetével sok sok tűzszerszámmal és trópusi növénymagvakkal pl: citrom narancs grapefruit banán... hát így.Mutatták az újságban hogy egy ausztráliai ember megcsinálta ezt de kitoloncolták mert ott végezte munkáját ami a sziget turisztikai helyszínei felderítésével foglalkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!