Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ki az, aki hátralévő életét...

Ki az, aki hátralévő életét egy kis Csendes-óceáni trópusi szigeten vagy atollon szeretné eltölteni?

Figyelt kérdés
Melyiken? Miért?
2010. ápr. 24. 13:09
1 2
 11/19 anonim válasza:
Egy időt eltöltenék ott, de egy egész életet biztosan nem.
2010. jún. 15. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Bármelyiknek szívesen élnék és kutatnám az ott élő állatvilágot.
2010. aug. 4. 20:49
 13/19 anonim ***** válasza:

[link]

Erről se sok magyar hallott szerintem.

De itt a kedvencem, ezt vésztervnek tartogatom, ha kitörne a harmadik világháború, vagy menekültté válnék valamiért, vagy örökre száműzetésbe akarnék vonulni:

[link]

Azért nem semmi, hogy a Bounty lázadóinak leszármazottai, plusz ott van a roncs is!:D

Mondjuk nem tudom, hogy oda mik az állampolgárság feltételei, gondolom a pihent agy az első helyen áll...:D

A Húsvét-szigetek se túl zsúfolt, amennyire én tudom.

Egyébként azért nem vonulnék vissza egész életemre, ahhoz valami drasztikus dolog kellene, hogy történjen, de azért kipróbálnám pár hónapig. Beletanulnék az ottani dolgokba:D

2010. aug. 21. 10:02
 14/19 A kérdező kommentje:
erről a Pitcairn-szigetről én is hallottam már, de nem hittem volna, hogy valóban létezik... hát rosszul hittem :D
2010. aug. 21. 11:55
 15/19 anonim válasza:
én bennelennék. jó lehet az. nemjön annyi számla ( jobb esetbe.) és hát buli lenne :D
2010. szept. 9. 09:04
 16/19 anonim válasza:
Én igen, maldív szigetek például:D
2012. szept. 27. 14:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Hat en nagyon gondolkodom rola, h lepattanok vmi Isten hata mögötti helyre...
2012. szept. 29. 22:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez a Pitcairn sziget ez nagyon bejön. Azt hiszem el tudom kepzelni, hogy egy evre elmegyek, es utana meglatom. ha bejön akkor maradnek egy eletre... es sanszos, h bejönne :)
2012. szept. 29. 22:22
 19/19 anonim válasza:
0%
én biztos elmennék. nem kell más csak egy wilson nevű röplabda xd.Amúgy tényleg egy macsetével sok sok tűzszerszámmal és trópusi növénymagvakkal pl: citrom narancs grapefruit banán... hát így.Mutatták az újságban hogy egy ausztráliai ember megcsinálta ezt de kitoloncolták mert ott végezte munkáját ami a sziget turisztikai helyszínei felderítésével foglalkozik
2013. ápr. 9. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!