Ki az, aki hátralévő életét egy kis Csendes-óceáni trópusi szigeten vagy atollon szeretné eltölteni?
Egész hátralevő életemet azért nem, de egy időt biztosan ott töltenék:))
Imádom a trópuskat! :D
nekem is ez volt legfőbb vágyam.
aztán ki is mentünk karib szigetkre, de egy évet is alig bírtam ki. napallergiám lett úgy 4 hónap elteltével, és a szigetek azért mások, mint a 'civilizált' élet. én hosszú távon nem viseltem jól. mások az elfoglaltságok.
a trópusi állatokkal sem tudtam nagyon megbarátkozni, hogy mindenhol csúszómászók, kaméleonok gyíkok lehetnek.(egyzser a fiam táskájából iskolából jövet megálltunk a parton fürödni és egy döglött hupikék kaméleon volt benne:) a táska is ilyen színű volt..)a kígyóktól meg félek..:(
azért természetesen most is el tudnám még képzelni úgy évi 2 alkalommal 1-2 hétre pihenni ott, de többet nem.
Bora bora.
Halon meg rizsen eléldegélnék, embert ne lássak, csak az óceán hullámzását akarom egész életemben hallani. Kiskutyám velem jöhet.
Később egy jó pasi is csatlakozhat, de nem örökre :D
1.Ki nem állhatom az embereket, a gusztustalan tipró természetükkel, a szarkavarásaikkal ésatöbbi.
2.Pasi azért kell :D
komolyan jó lenne, nem viccelek :)
28/N
nem mondom egy-két hetet én is kibírnék, de többet tuti nem, 5-6 napja van meleg de én már megpusztulok...
inkább svédország, grönland azok bejönnének:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!