Ausztráliába menet hol áll meg a repülőgép?
Figyelt kérdés
Szingapur, HongKong és Kuala Lumpur-on kívül ?#megállóhely #közbeeső
2016. jan. 30. 18:14
1/10 anonim válasza:
A repülők általában nem szoktak a végállomás előtt megállni.
2/10 anonim válasza:
A személyrepülő minden állomáson és megállóhelyen megáll. A kalauz pedig végigmegy a folyosón, és az új felszállók menetjegyeit kéri kezelésre. :)
4/10 anonim válasza:
Mi szingapurban alltunk meg tankolni.
5/10 anonim válasza:
Manapsàg inkàbb Dubai. Legalàbbis a BA ès a Qantas tàrsasàgoknak ott van technikai leszàllàs.
6/10 anonim válasza:
Légitársaságtól függ. Én Bécsből Emirates-el mentem Dubai-ba, és onnan Sydney. Mindössze kb 23 óra volt.
Qatar Airways pedig Doha-ban szokott megállni.
A kérdésben említett városokban úgy tudom azok a gépek állnak meg, amik észak fele indulnak magyarból, és átkell szállni vagy Helsinkiben, vagy Berlinben, vagy Moszkvában.
7/10 anonim válasza:
Én decemberbe jöttem, Budapest- Dubai- Szingapúr- Brisbane ( Emirates). De pl. Abu dhabi is lehetséges átszállás, van egy pár....
8/10 anonim válasza:
Mi Berlin Adu Dzabi megállókkal,
9/10 anonim válasza:
Két jelentős megálló van, Távol-Kelet illetve Közel-Kelet.
Függ mivel utazol, de a leggyakoribb Távol-Keleten lévő megállók: HongKong, Szingapúr. Jelentős még Bangkok, Oszaka, Tokió, Peking, Kuala Lumpur is.
Közel-Kelet manapság nagyon népszerű, köszönhetően a jó átszállásnak. Legyakoribb Dubai és Abu-Dhabi.
10/10 anonim válasza:
ahol akarod, rengeteg járat van, pénztárca függő. Quatart nem tudom említették-e már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!