Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ausztráliába au pairnek...

Ausztráliába au pairnek vízummal hogyan?

Figyelt kérdés
Szeretnék Ausztráliába menni,de annyira nem látom át ezt a vízum kérdés..Olvasgattam utána,de nem tudom eldönteni, melyik lenne a legjobb ha csak pár hónapra szeretnék menni au pairnek? Valakinek valami tapasztalat?

2015. dec. 29. 11:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
Amúgy nem tudom miért veszed annyira magadra, és kezdesz el sértegetni, mikor egy rossz szót nem szóltam sem rád, sem a kérdezőre, se egyik hozzászólóra sem.. Én az olyanokat próbálom kerülni mint te, akik, ha másnak ellentétes véleménye van, elkezdik szidni.
2016. jan. 17. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem a szidasrol szol, hanem arrol, hogy te a pesszimista emberek koze tartozol, es nem tudom miert kell az idiota eletfelfogasodat masokkal megosztani. Igen, nem keves penz az ugynokseg, de joval olcsobb, mintha mindent sajat maganak kene allnia, es szerintem ezzel tisztaban is van a kerdezo, nem latom odairva, hogy 5 forintert szeretne kijutni.

TOkmindegy, hogy hol vagy a vilagban, angliaban is kerulhet az ember rossz vagy jo csaladhoz, mint ahogy ausztraliaban is.

2016. jan. 25. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:

au pair in australia

erre a keresőszavakra dob ki találatot a google-nem tudom még aktuális-e, anno én is keresgéltem és rengeteg családnak volt hirdetése, hogy európai(!!!!) au pair-t keres, sok olyan volt,aki francia v más eu országból származó család volt és szeretett volna európai au pairt :) velük kell kapcsolatot felvenni,ők küldhetnek neked sponsoros v egyéb meghívólevelet,esetleg segítenek a vízumban is,ki tudja.

2016. ápr. 20. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!