Ausztráliába au pairnek vízummal hogyan?
Au pair vízum nincs. Olyant kell kérni, ami pl. angol nyelvtanuláshoz kötött és lehetőséget ad a munkára csökkentett óraszámban.
Legjobb megkérdezni az ausztrál követségen:
1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.
Tel: (06-1) 457 9777 Fax: (06-1) 201 9792
Meg kell talalni egy au pair szervezetet, ok intezik a vizumot es megtalaljak a befogado csaladot. Peldaul :
Szerintem hanyagold Ausztráliát. Nagyon sok család nem fizeti a repülőt, vagy max a felét, hiszen ezt nem tattalmazza a szerződés. Szóval már csak a repjegy egy vagyon lesz. Másrészt ha nem tetszik az aupairkedés vagy a család, hazajönni megint egy vagyon. És nem biztos, hogy ha kijutsz Ausztráliába mint aupair, akkor kint is tudsz maradni utána. Ehhez nagyon nagy szerencse kell, vagy egy ausztrál férj.
Ha először leszel aupair, akkor szerintem közelebbi helyet válassz, hogy ha bármi baj történne, könnyen és olcsón haza tudj menni.
(Egy aupair - nem Ausztráliában)
5.nek. hat te aztan tipikus magyar vagy. Miert kell a legrosszabbra gondolni egybol? es raadasul belebeszelni masba is a rossz eletfelfogasod?
a kerdezonek mondom, hogy ha szeretnel ausztraliaba mnni, akkor menj!! En angliaban vagyok most auapir, mas lassan masfel eve ugyanannal a csaladnal, es nyaron megyek aupairnek amerikaba, megmondom oszinten, hogy nagyon sokaig agyaltam, hogy ausztralia vagy amerika, de vegul nyert az usa. Abban igaza van a nem is tudomhanyadik valaszolonak, hogy ugynoksegen keresztul menj, mert egy ilyen program kereten belul izetve van a repjegyet es a vizumod is rendezve van. Sok sikert, es ne hatralj meg, hidd el, megeri:)
Miert nem nezel utana a dolgoknak, mielott olyanokat irsz, amirol fogalmad sincs? Vannak ugynoksegek, akik kifejezetten erre van specializalodva, programdij van csak, ami altal fedezik a repulojegyet es a vizumot is. Ha aupair vagy, akar europan belul is, tudnod kene errol a lehetosegrol. En eppen most vagyok benne, angliaban kezdtem, megyek tovabb az usaba ugynokseggel, rengeteg baratom csinalta mar vegig, meg azt sem leeht mondani, hogy atveres.
Pont a magad fajta magyarokat kerulom Londonban, hiaba esne neha jol magyarul beszelni valakivel, inkabb nem teszem, mert mind olyanok, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!