Ha Szlovákiából Ausztráliába akarok költözni, hogy ott élhessek csak azért mert tetszik a hely, akkor ott kötelező lesz nekem dolgozni vagy elég az, hogy vállalkozó vagyok?
utolso vagyok megegyszer (10 es nek)
Nagyon szeretek itt elni, sokszor felebredek reggel es meg ennyi ev utan is valami nagy elegedettseg es orom fog el hogy itt elhetek. Szeretem az orszagot az emberek nagy reszet es foleg a SZABADSAGOT amit itt ismertem meg igazan.
En gyerekkent jottem Ki anyammal.
Nekunk lehetett volna visszaut. Konzuli utlevellel jottunk, ami 5 evre szolt, meg egy utra vissza. Otthon a jelentkezes Sok penzbe kerult es Sok futkarozasba. A gyamugy tartott leghosszabb ideig, mivel meg kiskoru voltam. papirok, azok forditasa, orvosik
Mi nem kaptunk semmi segitseget, kedvezmenyes lakast. A kivandorlas akkor azt jelrntette, hogy tartsd el magad. Mi fizettuk a teljes repulojegyeket is. 8 honap mulva allampolgarok is voltunk. Az Elso ket evben ket szer mentem haza, 2 es 4 honapra. Ez meggyogyitotta a honvagyamat. 38 eve nem leptem at a magyar hatart, pedig voltam szomszedos orszagokban. Kb 2 eve talaltam meg veletlenul ezt az oldalt. Amulok/bamulok magyarorszagi emberek gondolkodasan, velemenyukon, hozzaallasukon. Ezek meg csak jobban megerositettek azt az erzest, hogy meg veletlenul Se akarjak latogatoba menni. Az egy egeszen mas vilag, meg hozza nem is szimpatikus. Igen, unguents iskolaba egyetembe reszesultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!