Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Van egy olyan lehetőségem,...

Van egy olyan lehetőségem, hogy 19 évesen a 18 éves legjobb barátommal és családjával kiköltözhetnék Ausztráliába (rokonaik révén. ) Szerintetek így megérné? (lentebb is olvasd el)

Figyelt kérdés

(nagyon jól megvagyok a barátnőm családjával, az anyukáját már szinte az enyémnek tekintem, bátyját szintúgy)

Anyukám támogat, apám viszont folyton azzal jön, hogy "elárulom a hazámat", és ha elmegyek kitagad. Szerintetek?

2015. aug. 13. 22:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kamu.
2015. aug. 18. 19:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem kamu:DDDD

Semmi "családegyesítésről" szó sincs, egyszerűen mivel nagyon közel állunk egymáshoz a családdal kivinnének magukkal az ő rokonaikhoz lakni magukkal. És itt most nem a papírokról meg a vízumról szeretnék "beszélni", csupán egy kérdést tettem fel, de meg se tudjátok hazudtolni hogy magyarok vagytok, tipikus magyar mentalitás, fáj ha a másiknak jó:) Nagyon drágák vagytok.

2015. aug. 22. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, mi a fene fájna?

Lehet, hogy be vagy csapva, hogy mit lehet és mit nem, azért gondolod, hogy van egy lehetőséged, pedig a papírforma szerint nincs.

Ki fogja elfogadni azt bemondásra, hogy jó viszonyban vannak a családjaitok? Nem érdekel senki hivatalos személyt, nincs rá rublika.

El vagy tévedve. Nincs miért irigynek lenni rád, nyugodtan menj, majd meglátod.

Ahogy reagálsz, egyre valószínűtlenebb a kérdésed.

2015. aug. 22. 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia, en nem vagyok irigy. Ha a vizum nem probléma akkor tegyél egy próbát, apukád majd megbékél a gondolattal. Azért nézz utána a nagykövetségen, hogy tudsz-e ilyen formában maradni, mert arra hogy a jóbarátod családjának a rokonai itt élnek, nem kapsz vizumot. Egy ismerősöm a 20 éves fiát nem tudta megszonzorálni mert ''túl idős''!

Elnézést hogyha rózsaszin felhőket kergettem el, de szerinem a történetben nem az apukád a buktató. Nézd meg több oldalról is a témát, mert azért vannak lehetőségek.

Üdv a kenguruk földjéről.

2015. aug. 24. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!