Én csak egy 15 éves lány vagyok nagy álmokkal ezért KÉRLEK ne törjétek nagyon össze a szívemet. Az Ausztráliába való kivándorlásról lenne szó bővebben lent? A kérdőjel csak a muszáj kérdőjelet tenni a szövegedbe szabály miatt kellett.
Szóval nekem nagyon kicsi korom óta az életem vágya, hogy Ausztráliában éljek és most utánaolvastam a dolognak és hát... a felét nem értettem de abból amit megértettem az jött le, hogy Ausztráliába költözni egyenlő a lehetetlennel... Elvileg érettségire felsőfokú angolom lesz ha minden jól megy, és az sincs kizárva, hogy külföldön is gyakorlatot szerzek, de ez még mind talány.
Egy kicsit lebutítva valaki el tudná magyarázni a letelepedéssel kapcsolatos dolgokat, de kérlek szépen senki ne írja, hogy ez lehetetlen, akkor inkább ne válaszoljatok. Nem érdekel ha áltatom magam mindenkinek lehetnek álmai :)
Megelőlegezem jó? :D
Köszönöm :)) Mindenkinek :)
A terveim? Hát az a baj, hogy azokban nem bővelkedem. :(
Az biztos, hogy még mielőtt kimennék rendesen meg szeretnék tanulni angolul különben esélyem sincs. Szerencsére ha itt végzek a sulival valószínűleg felsőfokú angolom lesz de hogy utána pontosan hogy lesz még nem tudom. Először elő kéne vezetnem az ötletemet itthon, amit még mindig nem tettem meg. Nincs szívem azt mondani anyáéknak, hogy itt szeretném hagyni őket, pedig egyszer muszáj lesz elmondanom de most még képtelen vagyok rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!