Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » USA vagy Ausztrália? Pár év...

USA vagy Ausztrália? Pár év mulva ki szeretnék költözni! Melyik az esélyesebb?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom,hogy ausztráliába nehezebb bejutni vízummal, és nehezebb munkát is találni! Ha amerika akkor melyik államban éri meg jobban összességében?

Én csak pár év mulva szeretnék kimenni, és ha minden igaz egy érettségim és egy elektronikai technikusim lesz!

2014. aug. 11. 08:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
az kicsit érdekes lenne :)
2014. aug. 13. 00:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mire eljutsz odáig, hogy dönts már rég mások lesznek a hiányszakmák Ausztráliában!

Mindkét ország milliós tétel lenne, hogy te egyáltalán elkezd a vele járó papírmunkákat!

Angollal hogy állsz? Ausztráliában szigorú pontrendszer van, ha épphogy makogsz valamit, akkor felejtsd el... A többiről nem is beszélve.

2014. aug. 15. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem usa Ausztrália nagyon messze van kicsi a sziget attól függetlenül egyszer menj el de vagy 3 hétre mert énis 3 hétr mentem nagyon élveztem de nem tudnák ott élni és usába már sziveseben és ott hol szeretnél?
2014. aug. 22. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Az USA szerintem mindenképp jobb választás.
2014. aug. 23. 09:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Florida milyen?
2014. szept. 4. 18:27
 16/18 anonim válasza:
Én csak az usáról tudok infót mondani, én 2 nyarat dolgoztam le egy diáktáborban, persze az első nyár után megfordult a fejemben nekem is a kiköltözés, kinti munkavállalás, de 2 a 100-hoz,hogy legálisan ki tudsz menni. Egyrészt kell, hogy legyen vízumszponzorod Amerikában, akinek a meghívására mész ki dolgozni, munkavállalói vízumot csak így kaphatsz. Ez viszont elég pénz- és időköltséges a másik fél számára, ügyvédi díj, vízum papírok intézése. Nagyon egyedinek és zseninek kell lenned,hogy valaki mindezt a macerát elvállalja érted. Ha mindez nincs meg, akkoris van rá némi esély, mégpedig,hogy olyan szuper munkásember vagy és olyan munkakörben dolgozol, amit az amerikaiak nem, vagy csak nehezen tudnak megcsinálni. Tehát legálisan elég nehéz kijutni dolgozni. Egyszerűbb ha megpróbálkozol előbb Kanadával, kontinensen belül talán könnyebb lesz mozognod.
2014. okt. 2. 16:20
 17/18 anonim válasza:
Sikerült kijutni?
2016. dec. 21. 14:41
 18/18 anonim válasza:
Azóta már multimilliárdos :D
2021. szept. 10. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!