Angliabol hogyan lehet vizumot igenyelni, ill. mennyivel utazas elott kell elintezni?
Februarban utazunk Uj-Zelandra egy honapra, tudomasom szerint oda nem kell vizum, viszont uutana meg 2-3 hetet Ausztraliaban is el szeretnenk tolteni.
Mi van ha megveszem a repjegyet, majd nem kapok vizumot? Egyebkent paromnak igen, nekem nincs allando munkahelyem, amit a vizumhoz szoktak kerdezni.
"l, hogy februari Uj-zelandra utazashoz, de marciusi Ausztraliaba lepeshez mikor lehet leghamarabb vizumot kernem"
akkor mégegyszer: Új-Zélandra nem kell előre vízumot kérned, a reptéren belépéskor kapsz turistavízumot
Ausztráliába az e-visitor visa (Subclass651) egy évig érvényes, többszöri belépésre jogosít, de beutazásonként a tartózkodás nem haladhatja meg a három hónapot.
2013 szeptember 25-én kértem egyet, egy órán belül megkaptam, ez van benne:
VISA GRANT NOTICE
Grant details
Applicant Type Main Applicant
Visa Class E-visitor (class TV)
Visa Subclass E-visitor (subclass 651)
Client Name xxxxxxx
Date of Birth xxxxxxxx
Client ID xxxxxxxxx
Visa Grant Number xxxxxxxxxx
Visa Grant Date 25 September 2013
Passport Number xxxxxxxxx
Must Not Arrive After 25 September 2014
Stay Period 3 month(s) from the date of each arrival
Travel Facility Multiple
Visa Conditions 8115 - BUSINESS VISITOR ACTIVITY
8201 - MAXIMUM 3 MONTHS STUDY
8527 - TUBERCULOSIS FREE
8528 - NO CRIM CONVICTIONS
Ha ma megkéred, akkor jövő ilyenkorig beléphetsz Ausztráliába turistaként három hónapra.
sok sikert
Na mostmar ertem! Bocs, lehet h felreertes volt, vmiert azt hittem, hogy Ausztraliaba csak 3 honapra adnak vizumot, ezert ertetlenkedtem a korai vizum kerelem miatt.
Koszi megegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!