Ausztráliában milyen opcióm vannak a letelepedéshez, illetve állampolgársághoz?
Sanszos, hogy felvesznek egy ausztrál egyetemre. Nem csereprogram, hanem rendesen 4 éves Bsc képzés.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy diákvízummal milyen lehetőségek vannak a letelepedésre? Annyit tudok, hogy engedélyezve van, hogy hetente 40 órát dolgozzak. Ez biztos, ez mindenhol szerepelt. Azonban a többi információ mindenhol más volt, gyakran még ugyanazon az oldalon is ellentétes dolgokat írtak.
Most akkor lehetek permanent resident? Egyáltalán pr-ként kell eltelnie 4 évnek, hogy citizen legyek? Vagy most akkor hogy működik ez?
Hetente 40 órát nem hiszem, hogy engednek, az teljes munkaidő, te meg elvileg nem dolgozni mész, hanem tanulni. Szerintem tanulás mellett jó, ha heti 20-at engednek melóra, na meg, ha tényleg tanulni akarsz, akkor nem is igazán lesz időd többre.
[link] - Az ausztrál kormány bevándorlási hivatalának honlapja. Ha valahol bőséges, hiteles és naprakész információt találhatsz a kérdésről, akkor az ez a honlap.
Igen, 20 óra, csak félrenéztem, mert 2 hétre írták.
Természetesen a bevándorlásiak honlapján néztem először, de ott nem találtam erről információt.
Itt egy jo weblap www.bertok.com
Ez egy bevandorlasi ugynok honlapja nagyon jo.
Valahogy tudtam, hogy a következő ez lesz :)
Ezt is olvastam, de ott sem írnak semmit.
Szia!
Írj a StudyGO-nak ők biztosan tudnak erre válaszolni! Nem egy kint tanulónak segítettek már állandó lakosi vízumot szerezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!