Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Mennyi pénz kell a kiköltözéshez?

Mennyi pénz kell a kiköltözéshez?

Figyelt kérdés
Ha megkapnám a bevándorlásit mert megfelelek a pontrendszernek akkor mennyi pénzel kellene hogy rendelkezzek és ha kimennék szakmát tanulni 2évre hogy utána ott tudjak maradni akkor mennyit kellene összeszednem?

2013. jún. 24. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

1. Aki egy kérdést sem tud megfogalmazni az maradjon a seggén.

2. Akinek nincs kinnt fix állása és elképzelése sem a megélhetési költségekről + utiköltségről az maradjon a seggén.

2013. jún. 25. 05:52
 2/9 A kérdező kommentje:
a kérdésre kérném a választ
2013. jún. 25. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:

K..va sok. A kérdésből úgy tűnik, Te is egy vagy azok közül, akik azt gondolják, úgy megy ez, mintha a szomszéd faluba költöznél.

Repjegy, kb. 350 ezer, ez olyan középkategóriás ár. Vízum, az 10-től lehet 20-25ezerig.

Tandíj: Kb. 10000 dolcsi/félév. Lakás: 300-500 dollár/hét. És akkor még nem közlekedtél, nem ettél. Dolgozni tanulóvízummal csak 20 órát lehet hetente, s egyetlen munkáltató sem hülye, hogy feketén dolgoztasson. Ausztrália nem Európa, pláne nem MAgyarország. Szerintem legalább havi 3-4000 dollár kell egy normális élethez. S az nem kevés. Hát kimatekozhatod! S Ausztrália nem dobálózik az állandó tartózkodási engedéllyel. Az, hogy Te a neten kitöltesz egy pontszámításos tesztet, semmit nem jelent. Bármiért elutasíthatnak és még csak meg sem fogják indokolni.

2013. jún. 25. 18:38
 4/9 A kérdező kommentje:
nem a kiköltözés nehézségeit kérdeztem, teljes mértékben tisztába vagyok vele, hanem az árakat
2013. jún. 25. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
De nagy az arcod... Több a pénzed, mint az eszed.
2013. jún. 26. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

Magyar nyelvtan: TISZTÁBAN vagyok vele. A gyereket TISZTÁBA teszem.

Ilyen suttyók nem kellenek AUS-ban.

2013. jún. 26. 09:00
 7/9 A kérdező kommentje:
elírtam egy szót, júúj, nem ezen kéne fennakadni, szánalmas
2013. jún. 26. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Nem egy szót írtál el. Nem mindegy, hogy PÉNZEL valakit, vagy PÉZZEL rendelkezik. A "hogy" kötőszó elé a magyar vesszőt tesz, valamint a többszörösen összetett mondatok tagmondatait is vesszővel választjuk el.

Ettől függetlenül sok szerencsét. S csatlakoznék az első hozzászólóhoz. Aki még kérdezni sem tud rendesen, az maradjon a seggén! Meg sem érdemelted még azokat az infókat sem, amit a másik hozzászólótól kaptál. Azt érdemelnéd, hogy menj ki nagy arccal, majd amikor pofára esel odakinn, akkor kullogj vissza üres zsebbel.

2013. jún. 26. 10:20
 9/9 A kérdező kommentje:
hogy kit fogadnak be és mért azt nem a magyar helyesírási tudása alapján döntik el
2013. jún. 26. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!