Nagyon rossz magyar orszagon a helyzet innen csak menekulni lehet es szeretnenk ausztraliaban uj eletet kezdeni hogy fogad? Nem kuldenek haza? Es milyen arra az elet?
Ilyen helyesírással persze, hogy rossz a helyzet Magyarországon.
Gondolom az ausztrál emberek szívesen dolgoznak, hogy még egy bevándorlót eltarthassanak.
Mindenesetre sok sikert!
Az Ausztrál letelepedéshez egy szigorú pontrendszeren kell teljesíteni egy adott pontszámot. Számít az életkortól kezdve az iskolai végzettség, szakma, nyelvtudás szintje, stb.
A kérdésedet olvasva te a magyar letelepedéshez szükséges pontszámot sem érnéd el ha lenne ilyen.
Egyetértek az előttem szólókkal, és azt tanácsolom, menekülj! Itthon nincs szükség tanulatlan emberekre.
:-)
Milyen helyzet rossz? Annyira nem lehet rossz, ha a repjegyre valót sikerült félre tenni.
Angol tudás megvan hozzá??
Kérdésben nem Anglia van. Tisztában vagyok a repjegy árakkal.
Arra írtam csak válaszul, hogy nagyon rossz a helyzet szerinte. Angolul tud, Ausztrál repjegyre és ottani élet kezdésre futja... Ez minden csak nem nagyon rossz helyzet. Persze mindennél van jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!