Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » 3 kérdésm van, elsősorban...

3 kérdésm van, elsősorban olyanokhoz akik jártak Ausztráliában. Van itt ilyesvalaki?

Figyelt kérdés

1.) Tudtatok-e aludni a repülőút alatt? 2.) Egy jó ügynök(ség) ügyintézése mennyibe kerül? 3.) 45 év a letelepedési korhatár, de ez akkor is érvényes, ha egy közvetlen rokon kint lakik már?

Köszi a válaszokat! :)

2013. jan. 15. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Én tudtam aludni a repülőút alatt. Bár én mindenhol tudok aludni. A lényeg hogy legyen egy kispárna és pokróc. Ezt pedig kapsz a gépen

2. Magyar ügynökségre gondolsz? Mert azt nem tudom. Kint az ügynökségek nem kerülnek pénzbe. Csak a heti biztosítást vonják le. Hogy mennyit már nem emlékszem, én már rég nem ügynökségen keresztül dolgozom.

De amíg nincs munkavállalási vízumod, egyéb engedélyed, amíg nem bírálták el a pontrendszert az esetedben addig felesleges ügynökségeken.

3. 45 év az 45 év. Még akkor is ha él kint rokon.

2013. jan. 15. 23:48
 2/2 anonim válasza:
Sima liba a repülőút, nekem nem volt gond. Én csak egy hónapot voltam(nyaralni,családot látogatni) és oda neten csináltam a vízumot tök ingyen,nem kellett ügynökség se,meg semmi. A harmadik kérdésedre nem tudok válaszolni.
2013. jan. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!