Ausztráliában jó pasik vannak?
Figyelt kérdés
És egyáltalán mi jellemző rájuk külsőleg/belsőleg? Milyenek az ausztrál férfiak?2013. jan. 12. 00:54
1/19 anonim válasza:
Hát én annyit tudok, hogy ott vannak a Janoskians fiúk és ők nagyon arik. :)
2/19 anonim válasza:
Én ismertem egy ausztrált, valami iszonyat jó pasi volt. Arca, teste, stílusa, viselkedése. Az egyik legjobb pasas, akivel valaha találkoztam.
3/19 anonim válasza:
Austral pl Russel Crowe, Eric Bana, Guy Pearce, Hugh Jackman, Heath Leadger is ott szuletett....
4/19 anonim válasza:
Miért itthon nincsenek jó pasik?? Nem inkább az a baj,hogy csórók? :)
5/19 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy közelebb nincsenek jó pasik, is mindenképpen Ausztráliáig kell "menekülni" egy jó pasiért, igaz, hogy sok pénzük van, de még pénzes pasik is élnek sokkal közelebb.
6/19 anonim válasza:
Hihetetlenek vagytok, egy egyszerű kérdésből is azt hozzátok ki, hogy a nőknek a pénzes pasik kellenek. Ha már általánosítunk, akkor mi nők meg írhatnánk, hogy nektek férfiaknak meg csak a rib@ncok kellenek...
7/19 A kérdező kommentje:
Ti hülyék vagytok. Márciusban fogok kimenni Ausztráliába (Sydneybe) az egyik barátnőmhöz, 2 hétre. Ez csak egy egyszerű kérdés, hihetetlen hogy mennyire irigyek itt az emberek. :) Igen, tipikus "magyar" viselkedés. Ki beszél itt a pénzről? Jézusom... gondolom ezt olyanok írták akiket külföldi pénzes pasiért hagyott el a nőjük...:)
2013. jan. 12. 15:09
8/19 A kérdező kommentje:
Hozzátéve, 21 éves szingli csaj vagyok, még jó hogy érdekelnek a pasik ha elmegyek egy másik országba/kontinensre.
2013. jan. 12. 15:12
9/19 A kérdező kommentje:
Nem fogok megígérem.:)
2013. jan. 12. 15:15
10/19 anonim válasza:
Külföldön sokkal kockázatosabb egy egyéjszakás, mint itthon. Nem beszéled a nyelvet anyanyelvi szinten, ezáltal nem tudod felmérni a pasas intelligenciáját annyira, mint itthon, akár egy perverz állatnak is kiszolgáltathatod magad, lehet, hogy ép bőrrel meg se úszod.
Szóval én átgondolnám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!