Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ausztráliában jó pasik vannak?

Ausztráliában jó pasik vannak?

Figyelt kérdés
És egyáltalán mi jellemző rájuk külsőleg/belsőleg? Milyenek az ausztrál férfiak?

2013. jan. 12. 00:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
Hát én annyit tudok, hogy ott vannak a Janoskians fiúk és ők nagyon arik. :)
2013. jan. 12. 01:49
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Én ismertem egy ausztrált, valami iszonyat jó pasi volt. Arca, teste, stílusa, viselkedése. Az egyik legjobb pasas, akivel valaha találkoztam.
2013. jan. 12. 05:22
 3/19 anonim ***** válasza:
43%
Austral pl Russel Crowe, Eric Bana, Guy Pearce, Hugh Jackman, Heath Leadger is ott szuletett....
2013. jan. 12. 06:06
 4/19 anonim válasza:
32%
Miért itthon nincsenek jó pasik?? Nem inkább az a baj,hogy csórók? :)
2013. jan. 12. 08:39
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem hiszem el, hogy közelebb nincsenek jó pasik, is mindenképpen Ausztráliáig kell "menekülni" egy jó pasiért, igaz, hogy sok pénzük van, de még pénzes pasik is élnek sokkal közelebb.
2013. jan. 12. 09:25
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Hihetetlenek vagytok, egy egyszerű kérdésből is azt hozzátok ki, hogy a nőknek a pénzes pasik kellenek. Ha már általánosítunk, akkor mi nők meg írhatnánk, hogy nektek férfiaknak meg csak a rib@ncok kellenek...
2013. jan. 12. 12:44
 7/19 A kérdező kommentje:
Ti hülyék vagytok. Márciusban fogok kimenni Ausztráliába (Sydneybe) az egyik barátnőmhöz, 2 hétre. Ez csak egy egyszerű kérdés, hihetetlen hogy mennyire irigyek itt az emberek. :) Igen, tipikus "magyar" viselkedés. Ki beszél itt a pénzről? Jézusom... gondolom ezt olyanok írták akiket külföldi pénzes pasiért hagyott el a nőjük...:)
2013. jan. 12. 15:09
 8/19 A kérdező kommentje:
Hozzátéve, 21 éves szingli csaj vagyok, még jó hogy érdekelnek a pasik ha elmegyek egy másik országba/kontinensre.
2013. jan. 12. 15:12
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem fogok megígérem.:)
2013. jan. 12. 15:15
 10/19 anonim ***** válasza:
20%

Külföldön sokkal kockázatosabb egy egyéjszakás, mint itthon. Nem beszéled a nyelvet anyanyelvi szinten, ezáltal nem tudod felmérni a pasas intelligenciáját annyira, mint itthon, akár egy perverz állatnak is kiszolgáltathatod magad, lehet, hogy ép bőrrel meg se úszod.

Szóval én átgondolnám a helyedben.

2013. jan. 12. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!