Új Zélandra mennyiből lehetne kijutni?
1-2 hétre 1 főnek... Elég egy önellátó apartman is.. A lényeg, hogy jól szét akarok nézni.. Mindent amit érdemes látni szeretnék!! Ennyi. Ja és hogy van a repülőjegyekkel, minnél több az átszállás annál drágább, vagy fordítva??
kb. fél millió forintom lesz rá maximum az egész utazásra..
Figyelj, nem muszáj ám, hogy 400 ezer legyen a repjegyed.
voltam Japánban 140 ezres repjeggyel, oda-vissza, minden illeték benne volt.
Csak ki kell fogni egy akciót, és nézd meg a kisebb légitársaságok ajánlatait is.
Szerintem nem nagyon tudja megúszni a repjegyet.
Kérdező: én voltam kint többször is (5x asszem), mert ott él egy családtagom. Amire nagyon figyelj, az a reptér. Nem viccelnek a biztonságiak, minket két alma miatt 200 NZD-ra büntettek, plusz felvették jegyzőkönyvbe, magyarán "priuszunk" van. Semmi ételt nem vihetsz be. Illetve asszem bőröndben bevihetsz, ha JELEZTED. De mindent jelezni kell a kis kérdőíven, amit adnak, mert ha nem, akkor még egy narancshéjért is megbüntetnek. Nagyon környezettudatosak.
Amúgy couchsurfingen gondolkodtál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!