A vízumdíjat minden esetben ki kell fizetni? Lsd. Lent.
Sziasztok!
Úgy értem, ha igénylem a bevándorláshoz szükséges vízumot, és ugye az rengeteg idő még elbírálják (tudom több év), csak akkor kell a vizum díját kifizetni, ha megkaptam, vagy minden esetben pl. ha igényeltem és elutasították a kérelmem akkor is??Köszönöm szépen a hasznos válszokaT!
szia,
nem irod, h milyen állampolgár vagy, és hova vándorolnál be!
Egyébként a vízumdíjat mindig be kell fizetni, anélkül be se adhatod a kérelmet, és ha el is utasítják, nem kapod vissza a befizetett összeget.
Úgy vedd hogy annak az ügyintézőnek a munkadíja aki átveszi az iratokat, kielemzi, választ ír, és ehhez használ tollat - papirt - számítógépet - áramot stb.
De Uniós állampolgároknak már nincs letelepedés és bevándorlás Magyarországra, a törvények megváltoztak.
szia, bocsi figyelmetlen voltam
a vizumdíjakat mindenképp be kell fizetni.
Szerintem az a biztos, amit a konzulátuson megkérdezel, valahol a 12 kerületben van egy kirendeltségük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!