Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Hogyan lehet megtalálni...

Hogyan lehet megtalálni valakit név alapján?

Figyelt kérdés
Egy ausztrál nőt keresnék, aki a nagybátyám elvált felesége. Csak annyit tudok róla, hogy Sydney-ben él és kb 70 éves. Kérlek segítsetek! A név: Mrs. John Martinecz
2009. jún. 15. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Sajna túl sokat nem tudok segíteni. Esetleg kiindulásnak kereshetnél közös rokonokat, vagy a gyerekeit, unokáit. Elég merész vállalkozás mondjuk neten közösségi oldalakon megkérdezni az összes névrokont, hogy nem ismerős e a név, de jobb ötletem sajna nincs. Talán a nagybátyjádhoz közel állok, vagy akkori barátait is fellehetne keresni, hogy nem tudják e merre lakott, és ha legalább egy város részt tudsz, akkor közelebb vagy... ha lehetőséged van és mondjuk egy régi címed, akkor megkeresheted ki él ott most, hátha ő is tud valamit... Tényleg fogalmam sincs hogy működik ez de én mindenképpen rokonok tanácsát kérném először.
2009. jún. 15. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Magyar-Ausztrál nagykövetségen be próbálkozhatsz .
2009. aug. 4. 11:55
 3/8 anonim válasza:
100%
Mi egy német rokonunkat egy német telefonkönyvben találtuk meg az interneten.
2009. nov. 28. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Telefonkönyv esetleg, vagy magándetektív.
2010. jan. 5. 03:31
 5/8 anonim ***** válasza:
facebook?
2010. jan. 24. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
facebookon egy 70 éves nő? xD
2010. jan. 25. 17:11
 7/8 anonim válasza:
Egy albán bérgyilkos sokmindenre jó.
2010. febr. 7. 00:41
 8/8 anonim válasza:
simán használják az öregek is a facebookot,én már többet is láttam fent.egy próbálkozást szerintem megér:)
2010. jún. 18. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!