Hogyan tudnék megtalálni valakit külföldön (EU) akinek csak a nevét, és az életkorát ismerem?
Figyelt kérdés
Tudom, röhejesen hangzik, de tényleg nagyon fontos lenne. Még tudom melyik városban lakik, elég nagy, esetleg van valami okmányiroda féleség ahol lehetne próbálkozni?2010. jún. 9. 20:18
2/9 anonim válasza:
Google a barátod, Facebook a testvéred. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs fent sajnos, Tagged-en nincs accountom, de kétlem...
2010. jún. 9. 21:29
4/9 anonim válasza:
Melyik országban? Mert pl. Németországban alig van valaki ugynevezett közösségi oldalon 30 fölött, az leginkább a tinikre jellemzö.
Egyébként a polgármesteri hivatalban tudsz esetleg érdeklödni, de jó indok kell ahhoz, hogy ilyet közöljenek valakivel.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, Németország volna, és idősebb mint 30. Vajon milyen indok lenne elég jó?
2010. jún. 10. 14:04
7/9 anonim válasza:
NEm az a kérdés, hogy milyen idnok lenne jßo, hanem hogy miért akarod megtalálni - ugyanis nem biztos, hogy az illetö örülne neki.
Ha meg komoly ok miatt: pl. gyerektartás, stb. keresed, akkor hivatolos úton célszerü kerestetni.
8/9 anonim válasza:
Gondolod, ird meg a nevet meg a várost (meg amit még tudsz privátban, én Németországban élek, és megpróbálhatok érdeködni - de természetesen garantálni nem tudom, hogy sikerül. (Esetleg azt is megirhatnád, hogy miért keresed.)
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nagyon szépen köszönöm a felajánlást, küldtem egy mailt!
2010. jún. 11. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!