Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Hova érdemes utazni?

Hova érdemes utazni?

Figyelt kérdés

Szerintetek hova érdemes elutazni..valamilyen egzotikus szigetre gondoltuk..Fidzsi-szigetek,Tuvalu,Marshall-szigetek,Szamoa vagy Palau?

1,5millióból kéne megoldani 2 felnőttnek 7 vagy 14napra .szerintem ebbe belefér egy 4*os szálloda esetleg egy 5*os..Fidzsiről azt olvastam nagyon szép hely és olcsó is..csak a repülő út nagyon drága(kaja szállás kb ott van mint Magyarországon vagy egy picit olcsóbb)

Esetleg Palau?nagy szép ország..neten nézegetem és azt írják hogy Kororba Meyungsbe érdemes utazni..esetleg valaki volt már valami hasonló egzotikus szigeten?

2011. aug. 15. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
esetleg Bali? x
2011. aug. 15. 15:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem..mi inkább jobban vágyunk egy pici szigetre mint Indonéziába.
2011. aug. 15. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ausztrál elit Fidzsi-re szokott átrándulni.
2011. aug. 16. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Alaszkába!!!! Most nagyon jó az idő!!!

Itthon meg lehet dögleni!!!! Melegtől is, meg egyéb dolgoktól is!!!Ergo: innen bárhová, csak itt ne!!!

2011. aug. 25. 16:35
 5/7 anonim válasza:
Malorka !
2011. aug. 27. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ausztralok, meg a munkasok is (nem kell elittnek lenni), Fijibe jartak, mar 30 eve ezelott. Habar mostanaban nlejart uticel.
2011. aug. 27. 11:53
 7/7 kungfupanda válasza:
Havaii vagy dominikát tudom ajánlani
2011. szept. 6. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!