Ausztráliában élő magyarok! Megérte kiköltözni? Jobb-e ott, és ha igen mennyivel?
Fél éve gondolkozunk azon, hogy megpróbálunk kiköltözni Ausztráliába, mert nagyon sok jót mondanak róla.
Hihetetlen, hogy mi folyik itt manapság Magyarországon...
2011-08-24 09:10:
Szerény véleményem szerint te tudatosan próbálod lebeszélni a többi magyart arról hogy megpróbálja a boldogulást és elégedjen meg a szarral.
Alattomos vagy, ismerem a fajtád. Te vagy az a koldus aki kap kenyeret egy tanyán majd belevési a kerítésbe a többi koldus számára a következő üzenetet:
-Ne gyere ide mert itt komiszul bánnak a koldusokkal.
Más szóval: Undorító amit csinálsz. Én Írországban élek és engem is riogatott a sok önző, rosszindulatú, tyúkszaros kis megélhetését féltő senkiházi.
Kijöttem és a fizetésem háromszorosa az otthoninak (otthon 200 körül kerestem, "pofátlanul" ""túlfizetett"" állásban)
Kedves kérdező!
Ha beszélsz jól angolul és van bátorságod, erőd a küzdelemre, akkor csak ajánlani tudom a külföldi próbát.
Megéri. Olyan tapasztalatokat szerzel (nem beszélve arról hogy 2-3 év alatt lakást veszel Budapesten ha spórolsz) amivel otthon is könnyebben boldogulsz, ha hazatérésen gondolkodsz.
A külföldre költözés igazi "veszélye" az hogy belekóstolsz a nyugati kényelmes életbe és eszed ágában sem lesz többet hazamenni.
Én így jártam.
A rinyálókra pedig ne hallgass. A külföldre szakadtak közül akik rinyálnak 2 kupacba tömörülnek.
1. A rosszindulatú szemétláda, aki félti az állását attól a maroknyi magyartól aki még nem vándorolt ki.
2. Eleve alkalmatlan a külföldi életre ezért szenved és azt feltételezi hogy mindenkinek ennyire iszonya van az idegen kultúráktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!