Ausztráliában pontosabban a szigetén, Új-zélandon nincs valami olyan ház ami 2 szobás és kb 60 millió alatt eladó?
Figyelt kérdés
Közösen vennénk a baártnőmmel ott egy házat fele-fele árban de ott nagyon drága a legtöbb ház..Mondjuk ott a pénz is jobb..2010. dec. 21. 11:16
11/13 anonim válasza:
"olyan ház ami 2 szobás és kb 60 MILLIÓ alatt; közösen vennénk FELE-FELE..." ez nem arról szól hogy feltétlen 30 millió: lehet 40 millát is felesben fizetni... parasztok -.-"
12/13 anonim válasza:
Jelenlegi állapotokhoz illően vegyetek szerintem egy hajót, az a tuti. :(
13/13 anonim válasza:
ÚZ nem Ausztrália egyik szigete, hanem külön állam. Ha ezzel a felfogással mész ki, már a vámőrök is hülyének fognak nézni. Én előbb tájékozódnék egy kicsit arról, hogy hova akarok menni, nem ráböknék egy helyre a földgömbön.
A pénz mindenhol ugyanannyit ér, csak átváltva más lesz a mennyisége.
Házárakat új-zélandi apróhirdetésekben találsz, de nem annyi ott letelepedni, hogy "én most be akarok menni, mert unom Európát". Baromi nehéz állampolgárságot/letelepedést kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!