Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Szerintetek tudnék magyartanár...

Szerintetek tudnék magyartanárként dolgozni Ausztráliában?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy ha felnövök mit kezdjek az életemmel. Igaz hogy még csak 13 vagyok de nemsokára leteszem az alapfokú angolt és felsőfokúig szeretnék tanulni. Ha társalgási szinten tudnék angolt beszélni akkor simán lehetnék magyartanár, de csak az a baj, hogy nem olyan keresett nyelv a magyar... Sok választ várok. Előre is kössz
2010. nov. 21. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem,hogy Ausztráliában sokan szeretnének magyar nyelven tanulni..

Amúgy ha magyar tanár akarsz lenni az nem elég,hogy "magyar vagy".Ugyanúgy le kell diplomáznod belőle,mint más idegen nyelvből..

Ha nyelvtanár akarsz lenni akkor érdemes olyan nyelvet választani amit az egész világon keresett.

PL:Francia,Angol,Német,Olasz,

2010. nov. 21. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nem csak fogod magad, és elkezdesz tanítani. Kell hozzá egy magyartanári diploma. És kérdés, mit értesz társalgási szinten, mert bizony baromi jól kell beszélned az angolt, ha angolul akarsz magyart tanítani. Mindent el kell tudnod magyarázni angolul, a nyelvtant, mindent. Szóval nem olyan egyszerű ez azért.
2010. nov. 22. 15:23
 3/11 anonim válasza:
76%

Külföldön nem keresett a magyar nyelv. Hobbiként, második dologként rendben van végülis de hivatásnak szerintem nem jó.

Az alapfokú angolt ne tedd le!! pénzkidobás mert sehol nem értékelik és ha vársz még 1-2 évet a középfokúd minimum meg lesz az meg már az érettségidbe is pontot jelent. Jó , hogy előrelátó vagy és már ennyi idősen is foglalkozol ilyen dolgokkal =)

2010. nov. 29. 20:38
 4/11 anonim válasza:
100%
Természetesen tudnál, ha találsz "diákokat" akik megtanulnák a nyelvet.
2010. nov. 29. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
7%
ÖÖÖ...megint blá blá blá a sok nagyokostól. Nekem elfogadták a "Handelsakademie"án a Magyart mint második idegennyelvet Bécsben. Szóval lehet valaki MAusztriában Magyar tanár.
2010. dec. 1. 21:14
 6/11 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de Ausztrália nem Ausztria kedves előző! :)
2010. dec. 2. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Amikor anno az osztrákoknál síeltünk a kisgyerekek magyarul kezdtek el számolni nagy meglepetésünkre a vacsoránál.

Tanárnő azt mondta, hogy ott most sokan tanulnak magyarul, a turisták meg üzleti okokból kifolyólag.

Ausztráliában kétlem hogy sokan akarnának magyarul tanulni és ahhoz biztos hogy nem társalgási szint kéne hogy tanár legyél.

Angolt tanulni egyébként nem rossz, de tanulj mellé más nyelvet is, mert az már tök alap hogy valakinek középfokúja van angolból, sőt már az én felsőfokúmon se nagyon lepődnek meg pedig alig 18 évesen tettem le...

Már csak három nyelvvel lehet kitűnni a tömegből...

2010. dec. 5. 21:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Még tanulok németül de azt csak 1-2 hónapja kezdtem úgyhogy abban nem vagyok valami tehetséges :D
2010. dec. 7. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnál magyartanárként Ausztráliában dolgozni!!

Sőt, még orvosként is meg kellene szenvedned érte, hogy legálisan Ausztráliába költözhess. Ausztrália az egyik legélhetőbb, nyugisabb ország a Földön, épp ezért sokan szeretnének oda eljutni. Épp ezért Ausztrália elég szigorúan védi a határait. Én megértem. :)

2010. dec. 8. 10:16
 10/11 pubwart válasza:

Szerintem semmi értelme nincs.

Tanulj egy itteni hiányszakmát, legyél profi angolból, gyűjts egy kis pénzt, dolgozz vagy 3 évet minimum abban a szakmában és Ausztrália tárt karokkal vár.

Én is így jutottam kint. És az elsőkirály állást azonnal megkaptam. Nem lehetetlen, csak céltudatosan.

Sok sikert

2011. jan. 2. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!