Tudtokk valami nyári tábor szerúséget Ausztráliában, ahova egy 12 éves gyereket el lehet küldeni?
"besélzütnk már erről, és aztmondják hogyha nem "annyira" drága akkor lehetne róla szó hogy a barátnőmmel együtt"
min 3 millió egy év, nem tudom hogy nektek ez sok-e.
(És 11-11 23:45-nek igaza van, miért pontozzátok le hülye állatok? teljesen objektívan írt a dolgokról, nem tudom mi a bajotok. !!! )
Csak kíváncsiságból..Miért pont Ausztrália??
Nekem volt alkalmam ott élni fél évig..Alig vártam,hogy végre hazajöjjek.Hogy miért?
- Nincs ott semmi.Ami látni való van azt cirka pár nap alatt végig nézed,és utána UNALOM!
A fiatalok csak kocsmában isznak és ennyi.Nincs semmi szórakozási lehetőség..
- Nem is olcsó ha az anyagiakat nézzük..
- Igaz meleg van(ez az egyetlen ami jó benne) de a fél év alatt kétszer tapasztaltam erdőtüzet,ami bizony nem olyan jó élesben..
- Állandóan rettegtem a mérges állatoktól..Az első nap megtanultam ,hogy Ausztráliában vannak a világ legtöbb és legmérgesebb állatai.Egy jó barátom testvére is meghalt egy pókcsípéstől.,(pedig a városban voltunk.nem is kint a sivatagban)
- Megismerkedtem egy kedves nővel aki látszólag egészséges volt,és tök jó fej..Kiderült,hogy állandó zsibbasztó fájdalma van a karjában..Amikor már annyira fáj a karja,hogy a fájdalomcsillapítók sem segítenek akkor megy újra és újra valami kezelésre..(áramos kezelést kap) Az oka az,hogy egy bizonyos kígyó megmarta ami a lakásában volt..
Szóval a fél év alatt állandóan rettegtem,hogy megcsíp egy pók vagy megmar egy kígyó...
Arról nem is beszélve,hogy egy szafari kiránduláson egy hatalmas kan kenguru kergette meg a kocsit...Életemben nem láttam ilyen dühős állatot..
Hál istenek már nem vagyok ott,és soha nem is élnék ott,pedig minden évben vissza akarnak csalni....
De azt én is elmondhatom,hogy 12 évesen Ausztráliában TILOS dolgozni..
"Csak kíváncsiságból..Miért pont Ausztrália??"
Tiniálom.. Van aki popsztár akar lenni vagy színész; van aki LA-ben, NYC-ben akar érni.. A lányok gazdag pasikról álmodoznak.
Ő Ausztráliáról álmodik.
Ilyen egyszerű a helyzet.
"nyári tábor szerúséget Ausztráliában, ahova egy 12 éves gyereket el lehet küldeni?"
EZÉRT NEM VÁLHAT VALÓRA, OLVASD MÁR EL MIT AKAR!!
"ahova egy 12 éves gyereket el lehet küldeni munka is jöhet (gyereknek)."
Ez ne váljon valóra, mert az katasztrófa lenne.
Kedves "miértne válhtna valóra": olvass és gondolkozz, mielőtt hülyeségeket hordasz össze
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-06 23:06
Ez voltam én.
És az előző 13 évesnek írom.
NEM mondom, hogy úgyis megunod. Bizonyára vannak akik előbb-utóbb feladják, vagy csak simán már nem érdekli őket. DE azok akikben a vágy valóban erős volt megcsinálják. Én 20 leszek januárban. 15 évesen írtam egy listát, a felénél tartok kb., még van 5 évem.
Én mondjuk besz@rás mi mindent véghez vittem/viszek. - itt sosem írom le pontosan miket - túl csúnyán és nyíltan beszélek...
És vannak még terveim, van pár tényleg Földtől elrugaszkodott is köztük, de ha nem célzom meg őket, esély se lenne rá, hogy valóra váljanak és amúgy is eddig is voltak olyanok amire azt mondják hogy "olyan nincs", vagy "az úgysem úgy van". Az ilyen beszólások mindig arra sarkallnak, hogy csak azért is csináld meg és majd az eredmény szó nélkül fog a pofájukba csapódni a kétkedőknek.
Amúgy meg azt tanultam hogy nem kell nagyon hamar beszélni a terveidről, csak amikor már belekezdtél minimum, de inkább amikor már látod a célt. Addig nem kell senkinek semmit tudnia mert baromi rosszindulatúak az emberek...
Csak annyit mondok útravalónak: Aki AKARJA megcsinálja.
Meg ám, de ez a 12 éveses, most rögtönös, gyerekmunkás elhatározás baromság!
Máshogy kell kérdezni, más tervekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!