Sajnos nagyon drága. Én már a repjegy árak után lemondtam róla (repjegy volt kb. 1500-2000 Euro). Van olcsóbb megoldás is ha Szingapúrból fapadossal mész tovább (mint pl ez: [link] ). Utazási irodáknak is vannak ajánlatai az egyik legjobb szerintem ez: [link]
2010. nov. 9. 19:43
2/7 anonim válasza:
Ha Új-Zélandra mész, akkor gyakorlatilag elutazol a bolygó Magyarországtól legtávolabbi pontjára, pont átlósan a túloldalon van. :)
Egy ilyen út nagyon drága, szóval ha már ennyi pénzt beleölsz, akkor megérni még 1 kicsit gyűjtögetni, hogy legalább 2-3 hónapig kint legyél és jól megnézd a szigetet, mert kitudja mikor jutsz el oda mégegyszer. Új-Zélandon úgytudom értékelik a fizikai munkát és sokszor hiány van belőle ezért könnyen beállhatsz valami szupermarketbe árufeltöltőnek vagy gyümölcsöt szedni 1 farmra, hogy szerezz ottanra is egy kis költőpénzt.
Egy ilyen repülőút általánban thaiföldi, szingapúri vagy ilyesmi országbeli átszállással szokott történni. Már ezek az országok is nagyon exotikusak, ezeken a helyeken is megérné útközben 1-2 hétre kiszállni és szétnézni.
2010. nov. 9. 23:23
3/7 anonim válasza:
Ez egy nagyon szép ország a letepedéshez, de a repjegy tényleg piszokul drága. Kanadába is több ezer dolcsi volt itthonról az út oda-vissza, szóval ide tényleg gyüjteni kell.
2010. nov. 10. 15:44
4/7 rawen18 válasza:
Szerintem egy keveset fogyasztó kocsival kell neki esni minden hosszabb útnak a hajó olcsóbb és jobb is szerintem meg egy fokkal biztonságosabb is és nem vagyunk hozzá kötve másokhoz azt csinálunk amit akarunk és addig amig akarunk:) Én például irországban voltam igy! És nagyon álat volt:):)
2010. nov. 13. 07:04
5/7 anonim válasza:
Azért Írország egy kicsit közelebb van. meg hajóval Új-Zélandig az út eltartana egy darabig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!