Ausztráliában nehéz letelepedni? Mennyire bürokratikus vagy mennyire csak pénz kérdése?
esetleg van valaki, aki élt ott vagy esetleg jelenleg is ott él és ezt olévassa?
kíváncsi lennék minden tapasztalatra!!
egyébként, ha valaki nyugdíjasként megy, és azt mondja, jó napot, jöttem ide lakni, akkor az nem igazán működik?
szóval igazából az érdekli őket, hogy anyagi fedezet legyen a megélésre vagy mindenképp a munka a szempont a letelepdéshez?
13
csak példaként írtam, akkor ne legyen nyugdíjas, csak pl van elég pénze a számláján és ott akar letelepedni 30 évesen, akkor se lehetséges munka nélkül? a nyugdíjas minőség vagy a munka hiánya a kizáró ok?
Nézd végig a letelepedési feltételeket.
Nem pénzt várnak, hanem hasznos munkaeröt.
értem, akkor tényleg nagyon mások.
csak mert sok olyan jobb ország van, ahol meg kifejezetten a pénzt kell igazolni, aztán utána nem érdekli őket, ki mit csinál, mert elvégre én egész nap otthon tőzsdézhetek is vagy bitcoinozhatok is.
és Ausztráliában mennyire hiány az eü-terület? ápolók, orvosok, mentősök? az ilyen végzettségek után mennyire kapnak és mennyire lehet kezdeni velük valamit?
na meg persze a honosítással kapcsolatban már van tapasztalatom, de még Európán belül se passzolnak az egyes országok képzési rendjei és legtöbb esetben nincs automatikus elfogadás, csak különbözeti vizsgákkal vagy pluszba előírt kurzusokkal. náluk ez hogy működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!