Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ausztráliában nehéz letelepedn...

Ausztráliában nehéz letelepedni? Mennyire bürokratikus vagy mennyire csak pénz kérdése?

Figyelt kérdés

esetleg van valaki, aki élt ott vagy esetleg jelenleg is ott él és ezt olévassa?

kíváncsi lennék minden tapasztalatra!!

júl. 4. 14:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legnehezebb ebbe az országban letelepedni. Nagyon megválogatják kiket engednek be. Hallottam olyat, hogy az ottani reptérről fordítottak vissza mert valami mégsem tetszett nekik. De ha valahogy mégis sikerül oda bejutnod és rendesen dolgozol akkor mindened meg lesz kb!
júl. 7. 10:19
 12/21 A kérdező kommentje:

egyébként, ha valaki nyugdíjasként megy, és azt mondja, jó napot, jöttem ide lakni, akkor az nem igazán működik?

szóval igazából az érdekli őket, hogy anyagi fedezet legyen a megélésre vagy mindenképp a munka a szempont a letelepdéshez?

júl. 7. 22:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Nyugdíjas nem kap letelepedési engedélyt
júl. 12. 15:47
 14/21 A kérdező kommentje:

13

csak példaként írtam, akkor ne legyen nyugdíjas, csak pl van elég pénze a számláján és ott akar letelepedni 30 évesen, akkor se lehetséges munka nélkül? a nyugdíjas minőség vagy a munka hiánya a kizáró ok?

júl. 14. 18:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd végig a letelepedési feltételeket.

Nem pénzt várnak, hanem hasznos munkaeröt.

júl. 14. 18:52
 16/21 A kérdező kommentje:

értem, akkor tényleg nagyon mások.

csak mert sok olyan jobb ország van, ahol meg kifejezetten a pénzt kell igazolni, aztán utána nem érdekli őket, ki mit csinál, mert elvégre én egész nap otthon tőzsdézhetek is vagy bitcoinozhatok is.

júl. 14. 20:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Ember van ott böven, nincs szükség többre, ami érdekli öket, az a hasznos ember, akiböl elönye van az országnak, a naplopók nem ez a kategória.
júl. 14. 21:30
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
Legalább ez egy olyan ország ami úgy működik ahogy egy átlag ember elképzeli, hogyan kellene kinéznie egy jóm menő gazdaságnak. Nem kell a lusta meg a faszkarizó pénzszóró suttyó kintről.
júl. 14. 22:15
 19/21 anonim ***** válasza:
en Ausztraliaban elek 1988 ota. a magyar vegzettsegeket csak akkor fogadjak el ha honositjak oket itt. ennek megvannak a feltetelei, es ha nincsenek a hianylistan akkor eleve nincs mod az elfogadtatasra.
aug. 11. 13:14
 20/21 A kérdező kommentje:

és Ausztráliában mennyire hiány az eü-terület? ápolók, orvosok, mentősök? az ilyen végzettségek után mennyire kapnak és mennyire lehet kezdeni velük valamit?

na meg persze a honosítással kapcsolatban már van tapasztalatom, de még Európán belül se passzolnak az egyes országok képzési rendjei és legtöbb esetben nincs automatikus elfogadás, csak különbözeti vizsgákkal vagy pluszba előírt kurzusokkal. náluk ez hogy működik?

aug. 11. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!