Ausztráliában nehéz letelepedni? Mennyire bürokratikus vagy mennyire csak pénz kérdése?
esetleg van valaki, aki élt ott vagy esetleg jelenleg is ott él és ezt olévassa?
kíváncsi lennék minden tapasztalatra!!
Én 3 évet tanultam Melbourne-ben.
Diákvízumot kaptam, amivel diákmunkát is vállalhattam.
De miután vége lett a képzésnek, nem kaptam volna további vízumot, mert olyan diplomám van, ami nincs rajta a listán.
Konkrétan képzeld el ezt a listát, megvan, hogy milyen szakmákra van szüksége az országnak és ez alapján van esélyed, hogy megkapod a vízumot vagy nem.
ez hasznos. és ehhez a listához hozzá lehet férni valahogy?
a végzettség meg jó kérdés, van nekem 3 diplomám, nem ez a gond, csak persze kérdés, kellenek-e nekik pont ezek és persze mennyire anyanyelvű angolt várnak el mellé.
5
Diplomásokat pont nem keresnek annyira. A képzett szakmunkásoknak tervezik egyszerűsíteni a munkavállalást és letelepedést. Amúgy nehezebb kijutni mint az USA-ba jelenleg.
nehezebb, mint az USA-ba? hááát ... akkor ez így nem túl bíztató.
bár az USA esetében is azt látom, hogy egyesek rendkívül könnyen jutnak ki és dolgoznak, másoknak meg képtelenség. aztán persze fene tudja, mindig a részletekben van az ördög.
8
USA-ba 2-3 versenyképes diploma simán elég. 8 általánossal persze lehetetlen.
azt mondod, az USA könnyebb ügy?
éltem Kansasben fél évet kb, szerettem is, de mondjuk arról ott sincs fogalmam, hogy a magyar végzettségeket mennyire ismerik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!