Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Mi lenne ay elso dolgotok...

Mi lenne ay elso dolgotok negy ev otthontol tavoltoltott ev utan a hazaerkezesnel?

Figyelt kérdés
Negy eve eljottem Magyarorszagrol Ausztraliaba, azota nem voltam ottho, de ljott az ideje a latogatasnak. Nagyon iygatott vagyok, es tervezgetem a rovid latogatas hasznos eltoleset. Mi a velemenyetek mit erdemes megnezni, meglaogatni? egyertelmu cslad, baratok eloszor, de mi az ami sokat valtozott, amire erdemes idot szentelni? Ti nektek mi lenne az elsok koze sorolando teendoitek?
2010. szept. 7. 17:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
wow, te csak ugy hazajarkalsz? :D
2010. okt. 13. 20:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem csak ugy hazajarkalok, mert mostanaig nem tehettem meg hogy nyugodtan gond nelkul hazaterjek, igy ennyi ido utan ertem el, szal nem csak ugy hazajarkalok....:D De azert kosz
2010. okt. 14. 08:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Hey, Ozzy, szerintem nézd meg a Klauzál teret, a nyolcadik-kilencedik kerületet, hamar rájössz miért mentél el innen... és nem jössz vissza egyhamar, ez biztos!
2010. nov. 10. 14:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!