Mi lenne ay elso dolgotok negy ev otthontol tavoltoltott ev utan a hazaerkezesnel?
Figyelt kérdés
Negy eve eljottem Magyarorszagrol Ausztraliaba, azota nem voltam ottho, de ljott az ideje a latogatasnak. Nagyon iygatott vagyok, es tervezgetem a rovid latogatas hasznos eltoleset. Mi a velemenyetek mit erdemes megnezni, meglaogatni? egyertelmu cslad, baratok eloszor, de mi az ami sokat valtozott, amire erdemes idot szentelni? Ti nektek mi lenne az elsok koze sorolando teendoitek?2010. szept. 7. 17:56
1/13 anonim válasza:
tankolj mert kib.szottul megy fel a benzin ára
2/13 A kérdező kommentje:
HAHA....Ezzel nem kell torodnom, hisz mivel olyan reg eljottem, az autom sincs mar meg... Majd visznek, vagy taxizok....lol
2010. szept. 7. 18:25
3/13 anonim válasza:
Az ország melyik részén leszel? Mert hiába mondok neked Sopront, ha Miskolci vagy :)
4/13 A kérdező kommentje:
Pest
2010. szept. 7. 18:58
5/13 anonim válasza:
A budai vár alatt az alagútrendszer egy részét megnyitották.
A szépművészetibe mindig érdemes betérni.
Terror háza esetleg?
Nézelődj sztem pestiestben vagy porton.
Visegrád szokott lenni uticél, de sztem nem érdemes, hacsak a kilátásért nem. Bobpálya van a közelben.
6/13 anonim válasza:
mellesleg közben Pécs Európa Kulturális Fővárosa lett... nem lehet kihagyni
7/13 anonim válasza:
Én is most készülődöm haza sok idő után, szintén pesti vagyok. De már tervezgetem, hogy Pécset fogom megnézni, elmennék Egerbe is vagy Debrecenbe. Közel van Vác, Visegrád. Szentendre se rossz.
De nekem az első a család lesz és a pesti éjszaka :)
8/13 A kérdező kommentje:
Orommel vettem valaszaitokat, koszonom.
2010. szept. 8. 14:43
9/13 anonim válasza:
Én az első napokban mindenképpen kicsit személyesebb programokat szerveznék. Elmennék pár olyan helyre, ahol anno sokat jártam. A régi kedvenc kávézóba, étterembe, bárba, szórakozóhelyre. A város azon pontjaira, amikhez szép emlékek kötnek. Lehet csak én vagyok ilyen, de az egész testem végig bizsereg, ha ilyen helyeken járok évek múltán újra :)
10/13 A kérdező kommentje:
Ugyanigy gondolom en is. Jol gondolod. Ez mindenkepp tervben van. Koszonom a valaszod. Szep napot
2010. szept. 8. 18:24
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!