Van bármi esély arra, hogy magyar állampolgár beutazhasson Ausztráliába decemberben?
En mar a jarvany elejen elveszitettem egy kozeli 62 eves egeszseges fitt norokonomat. O is azt hitte megfazott attol kohecsel. aztan amikor kezdett fulladni es korhazba kerult mindket tudeje meg volt fertozodve. 5 napig volt lelegezteton amikor meghalt. ennyit a "kis" natharol.
Meg valami. en erosen lerobbant immunrendszerrel es tobb veszeleyes betegseggel elek (tobbek kozt diabetes, magas vernyomas stb, raktulelo is vagyok) amikor a Covid jott az orvosom azt mondta amig nem elerheto az oltas sehova ne menjek, mert fertozes eseten kb 95% az eselye hogy belehalok. Nem Europaban elek es fel is vettem mind a 3 oltast. szerencsesen megusztam talan azert is mert a mi orszagunk volt az egyik legszigorubb szabalyokkal vedve, meg a kulfoldon rekedt itteni allampolgarokat se engedtek haza honapokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!