Egyiptomba milyen pénzt vigyek?
Vigyél 25 USD-t a vízumra. Költőpénznek Eurot a legegyszerűbb. Mindenhol elfogadják, az utóbbi időben már nem is váltottunk fontot.
Ha nem turistás helyre mész, akkor kell font, legjobb mindjárt a reptéren váltani. A pénzváltóknál észnél kell lenni, sok az átverés. Bankkártyát nagyon korlátozottan lehet használni, bár gyorsan fejlődnek ezen a területen.
meg fogsz lepődni... eurót(inkább ezt) vagy USD, ezeket szinte mindenhol elfogadják
NE vigyél nagy címletet viszont mert nem tudnak visszaadni
Szerintem, a pénzt a repúlőtéren váltják át a legrosszabb árfolyamon, mivel tudják hogy az AKKOR ÉS MÁR OTT KELL.
Tehát sarokba vagy szoritva, kénytelen elfogadni azt az -alacsonyabb- árfolyamot.A városban már tudsz vállogatni..
Én mindég viszek pár száz dollár értékű ottani pénzt.
Az baksis :) bakfis az serdülő lány :)
Dollárt vigyél, kint váltass sok 1USD bankót.
2 hete 17LE-t adtak 1USD-ért.
Ha alkudozol, akkor jobban jössz ki dollárban- vagy 20LE vagy 1USD szoktak az apróságok kerülni.
Kávé is 1-2USD vagy 20-40-50LE.
Sok 5LE címleted legyen- WC pénzre.
A reptéren kint sokkal jobban váltanak, mint a városban- európai szonásokkal ellentétben.
Nem tudom hova megy a kérdező, de gyanítom valami all inclusive szállodába készül napjában ötször bekajálni, sznorizni :)és befizetni pár olyan fantasztikus látnivalóra, mint a sivatagi kvad és a motorcsónakos halkukucskálás.
Nos, jó hírem van: ehhez teljesen mindegy, milyen pénzt visz magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!